ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / iPhone / Η Apple κυκλοφόρησε την iOS 11 public beta 2 για iPhone και iPad

Η Apple κυκλοφόρησε την iOS 11 public beta 2 για iPhone και iPad

ios-11-public-beta-2

Η Apple σήμερα κυκλοφόρησε την δεύτερη iOS 11 public beta για iPhone και iPad. Όπως έχει γίνει και με προηγούμενες public beta κυκλοφορίες η εν λόγω έκδοση δίνει την ευκαιρία σε χρήστες που δεν είναι εγκεκριμένοι προγραμματιστές της Apple να εγκαταστήσουν και να δοκιμάσουν δωρεάν την επερχόμενη έκδοση του λογισμικού της Apple.

Σε ότι έχει να κάνει με την σταθερότητα και την συμβατότητα με εφαρμογές αυτό που λέμε κάθε φορά είναι πως έχουμε να κάνουμε με μια beta κυκλοφορία κάτι το οποίο σημαίνει ότι εφαρμογές σας μπορεί να κάνουν crash, να έχετε προβλήματα με την αυτονομία της συσκευής σας και γενικότερα να έχετε και αρκετά lug σε πολλά σημεία.

Έτσι λοιπόν δεν συνιστούμε να την εγκαταστήσετε στην κύρια συσκευή σας.

Αναλυτικές οδηγίες για το πως να την εγκαταστήσετε θα βρείτε στην ενότητα των οδηγών μας.

 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.