ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / MacOS / Η Apple κυκλοφόρησε συμπληρωματική αναβάθμιση του macOS High Sierra

Η Apple κυκλοφόρησε συμπληρωματική αναβάθμιση του macOS High Sierra

bootable-high-sierra-usb-install-disk1

H Apple σήμερα κυκλοφόρησε μια συμπληρωματική αναβάθμιση για το macOS High Sierra που διορθώνει μια σειρά από σφάλματα. Η ίδια η εταιρεία αναφέρει πως βελτιώνει την ομαλότητα των λήψεων, διορθώνει ένα σφάλμα γραφικών καθώς και ένα θέμα με λογαριασμούς ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από την Yahoo.

H αναβάθμιση αυτή είναι διαθέσιμη από τώρα και μέσω του Updates tab στο Mac App Store σε ένα μηχάνημα με εγκατεστημένο φυσικά το macOS High Sierra.

Αν και η Apple αναφέρει διορθώσεις μόνο για 3 σφάλματα στο συνοδευτικό κείμενο ένα αντίστοιχο κείμενο ασφαλείας συμπεριλαμβάνει και 2 ακόμη πολύ σημαντικά.

Το ένα έχει να κάνει με ένα θέμα ασφαλείας με το νέο σύστημα APFS της Apple που μέχρι πρότινος επέτρεπε την εμφάνιση κωδικών στο Disk Utility interface.

Δείτε το πρόβλημα που υπήρχε παρακάτω:

Το δεύτερο έχει να κάνει επίσης με θέμα ασφαλείας του Keychain του λογισμικού.

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.