ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / iPhone / H Apple έκανε διαθέσιμη την iOS 7.1 Beta 3 σε testing partners

H Apple έκανε διαθέσιμη την iOS 7.1 Beta 3 σε testing partners

iOS-7.1

Η Apple πριν λίγο έκανε διαθέσιμη την τρίτη beta του iOS 7.1 σε testing partners λίγο πριν την δώσει για περαιτέρω τεστ στους εγκεκριμένους προγραμματιστές της, αναφέρει σήμερα το BGR.

Η τρίτη αυτή beta αναμένεται να φέρει σημαντικές διορθώσεις καθώς και κάποια νέα χαρακτηριστικά που όμως η Apple ακόμη τα κρατάει κρυφά.

Η σημερινή αναφορά επίσης γνωστοποιεί ότι η επίσημη διάθεση στο κοινό της iOS 7.1 θα γίνει κάποια στιγμή μέσα στον Μάρτιο. Αν αυτό επαληθευτεί αναμένουμε την εταιρεία να δώσει στο κοινό ακόμη μια μικρή αναβάθμιση 7.0.χ έτσι ώστε να κλείσει τα exploit του evasion7 εργαλείου των Evaders που πρόσφατα έγινε διαθέσιμο.

Σχολιασμός στο φόρουμ

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.