ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / iOS / Tα νέα διαφημιστικά σποτ της Apple για κάμερα και Siri στο iPhone 6s

Tα νέα διαφημιστικά σποτ της Apple για κάμερα και Siri στο iPhone 6s

maxresdefault

Η Apple διαμοίρασε τρεις νέες τηλεοπτικές διαφημίσεις για το iPhone 6s, με τίτλο “Τhe Camera”, “Crush” και “Flip a coin”, στις τελευταίες δύο εκ των οποίων πρωταγωνιστεί ο μουσικός και ηθοποιός Jamie Foxx. Οι νέες διαφημίσεις συνεχίζουν την καμπάνια της Apple με τίτλο “the only thing that’s changed is everything”, εστιάζοντας στην λειτουργικότητα της βελτιωμένης κάμερας και της “Hey Siri” υπηρεσίας στα iPhone 6s.

Το τηλεοπτικό σποτ με τίτλο “The Camera” είναι ενός λεπτού, και δείχνει τα νέα χαρακτηριστικά της καμερας του iPhone 6s, συμπεριλαμβανομένων των 3D Touch, Live Photos, Retina Flash και την εγγραφή βίντεο σε ποιότητα 4K video. Επίσης επιδεικνύει την εγγραφή αργής κίνησης  1080p HD  βίντεο καθώς επίσης και ομάδες ανθρώπων που κάνουν λήψη selfie φωτογραφίες χρησιμοποιώντας την αναβαθμισμένη κάμερα του FaceTime με ανάλυση 5 megapixels.

Το τηλεοπτικό σποτ με τίτλο “Crush” είναι μικρότερης χρονικής διάρκειας, μόνο 15 δευτερολέπτων, στο οποίο ο Foxx ντύνεται μπροστά στον καθρέφτη και ρωτά “Hey Siri how do I look” ερώτηση στην οποία το Siri απαντά “Judging from your voice, I’d say you must be fairly attractive”. Η διαφήμιση αυτή εστιάζεται στο πως το “Hey Siri” επιτρέπει την χρήση της υπηρεσίας φωνητικής διευκόλυνσης της Apple χωρίς χέρια στο iPhone 6s.

Το τηλεοπτικό σποτ με τίτλο “Flip a coin” είναι ίδιας χρονικής διάρκειας με το προηγούμενο και επιδεικνύει την χρήση του Siri στο iPhone 6s. O Fox κρατάει δύο σενάρια ταινιών στα χέρια του, συλλογιζόμενος ποιο από τα δύο να επιλέξει προτού εν τέλει αποφασίσει να ρωτήσει το Siri λέγοντας “Hey Siri flip a coin” λαμβάνωντας την απάντηση από το Siri “Tails” βοηθώντας τον Foxx να αποφασίσει για την ταινία που θα επιλέξει.

Η Apple έχει κυκλοφορήσει περί τα τριάντα διαφημιστικά spots για τα  iPhone 6s και Apple Watch τις τελευταίες δύο εβδομάδες. O Fox πρωταγωνίστησε σε ένα παρόμοιο διαφημιστικό spot για το 3D Touch στο iPhone 6s νωρίτερα μέσα στο μήνα, ενώ μία σειρά από διαφημισεις για το Apple Watch έχουν κυκλοφορήσει με επίκεντρο τα Apple Music, Αpply Pay, Siri καθώς και Mηνύματα, Fitness, Χαρτες και άλλα.

Σχολιασμός σto φόρουμ

About Konstantinos Drosos (Κτηνιατρος)

Konstantinos Drosos (Κτηνιατρος)
Ο Κωνσταντίνος είναι αρθρογράφος του AppleWorldHellas και γνωστός ως ο Κτηνίατρος της κοινότητας. Είναι κάτοχος πτυχίου Ηλεκτρολόγων και Ηλεκτρονικών Μηχανικών και Μεταπτυχιακού Μηχανοτρονικής και Ρομποτικής. Μεγάλες τους αγάπες είναι τα gadget του, η κιθάρα και η φωτογραφική μηχανή του. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 6 Plus και το MacBook Pro. Στον ελεύθερο χρόνο ασχολείται ερασιτεχνικά με φωτογραφικά event καθώς και τον αθλητισμό που αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής του. Τέλος, είναι φανατικός οπαδός του ΠΑΟΚ και τρελαμένος με την Θεσσαλονίκη.