ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / MacOS / Η Apple θα κυκλοφορήσει το macOS High Sierra στο κοινό στις 25 Σεπτεμβρίου

Η Apple θα κυκλοφορήσει το macOS High Sierra στο κοινό στις 25 Σεπτεμβρίου

macos-high-sierra-elevated

Το macOS High Sierra δεν είχε καθόλου χρόνου επί σκηνής του σημερινού iPhone X event της Apple αλλά η εταιρεία ενημέρωσε το website της σχετικά με την ημερομηνία κυκλοφορίας του στο ευρύ κοινό.

Η Apple λοιπόν και επίσημα αναφέρει πως η νέα μεγάλη αναβάθμιση του λογισμικού της για Mac θα δοθεί στο κοινό στις 25 Σεπτεμβρίου.

New technologies at the heart of the system make your Mac more reliable, capable, and responsive — and lay the foundation for future innovations. macOS High Sierra also refines the features and apps you use every day. It’s macOS at its highest level yet.

Το macOS High Sierra δεν τράβηξε τόσο πολύ πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας όσο το iOS 11 φέτος αλλά πάρα αυτά προσφέρει σημαντικές βελτιώσεις όπως τα Apple File System, εξωτερική GPU υποστήριξη, HEVC video playback, Metal 2, Photos και Safari αναβαθμίσεις και πολλά ακόμη.

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.