ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Apple TV / Apple TV με έναν Α7 επεξεργαστή το 2014 και μια Apple τηλεόραση το 2016;

Apple TV με έναν Α7 επεξεργαστή το 2014 και μια Apple τηλεόραση το 2016;

post-3387-0-69725900-1384345370_thumb

Ο γνωστός αναλυτής της KGI Securities, Ming-Chi Kuo, ο οποίος έχει μια σειρά από σωστές προβλέψεις για επερχόμενα προϊόντα της Apple πιστεύει πως η εταιρεία θα λανσάρει μια Apple TV με έναν Α7 επεξεργαστή το 2014. Ενώ για την τηλεόραση της Apple πιστεύει πως δεν θα δούμε κάτι μέχρι ίσως και το 2016.

“Αναμένουμε την Apple να ανανεώσει το Apple TV με έναν A7 επεξεργαστή μέσα στο 2014 και οι πρώτες μας αναλύσεις δείχνουν πως θα έχουμε 8.2 εκατομμύρια νέες Apple TV εκτός αν η Apple καταφέρει και παρουσιάσει κάτι νέο για την εν λόγω συσκευή.

Πιστεύουμε επίσης πως τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Apple με το να υπογράψει νέες συνεργασίες περιεχομένου έχουν πλέον αντίκτυπο και στο Apple TV. Αν η Apple θέλει να κάνει το μεγάλο άλμα και να πάει σε μια τηλεόραση θα πρέπει αυτοί οι σκόπελοι να ξεπεραστούν ενώ παράλληλα θα πρέπει να δημιουργηθούν νέες υπηρεσίες. Η παραγωγή αλυσίδα δε μιας τέτοιας συσκευής θα είναι πολυδάπανη για την Apple ενώ η συνεργασίες με άλλες εταιρείες παροχής περιεχομένου εκτός Αμερικής πραγματικός γολγοθάς. Έτσι όλα αυτά συνηγορούν πως δεν θα δούμε μια τηλεόραση της Apple πριν το 2015 και ίσως κάνει ακόμη και την εμφάνιση της το 2016.”

Σχολιασμός στο φόρουμ

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.