ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Apple / Πρόστιμο στην Apple ύψους $439.7 εκατομμυρίων για το FaceTime και iMessage

Πρόστιμο στην Apple ύψους $439.7 εκατομμυρίων για το FaceTime και iMessage

facetime_everywhere_2x1

Εδώ και αρκετά χρόνια η Apple βρίσκεται σε δικαστική διαμάχη περί διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας με την εταιρεία VirnetX. Η δεύτερη ανακοίνωσε σήμερα πως το δικαστήριο την δικαίωσε και πως η Apple θα χρειαστεί να καταβάλει πρόστιμο ύψους $439.7 εκατομμυρίων για πατέντες που χρησιμοποιήθηκαν στις εφαρμογές iMessage και FaceTime.

VirnetX™ Holding Corporation (NYSE AMERICAN: VHC), an Internet security software and technology company, announced today that on September 29, 2017, the United States District Court for the Eastern District of Texas, Tyler Division, entered a Final Judgement and issued its Memorandum Opinion and Order (“Order”) regarding post-trial motions resulting from the prior $302.4 million jury verdict (“Verdict”) for VirnetX in the ongoing patent infringement action between VirnetX Inc. (“VirnetX”) and Apple Inc (“Apple”).

Η υπόθεση της VinetX απέκτησε μια πολύ ενδιαφέρουσα τροπή όταν η εταιρεία ανακοίνωσε πως αναζητούσε αποζημίωση ύψους $532 εκατομμυρίων για καταπάτηση πατεντών της από την Apple στα FaceTime και iMessage.

H Apple από την πλευρά της απάντησε άμεσα και ήδη εκπρόσωπος της εταιρείας τόνισε πως παρά την τελική εκδίκαση της υπόθεσης η εταιρεία θα ασκήσει έφεση για όλες τις κατηγορίες.

 

About Στέφανος Κολοβός

Στέφανος Κολοβός
O Στέφανος είναι Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και έχει ένα πραγματικό έρωτα με την Apple. Ασχολείται με την τεχνολογία χρόνια και λόγω εργασίας. Αγαπημένη του συσκευή είναι το iPhone του που δεν το αποχωρίζεται ποτέ, ενώ λατρεύει το ποδόσφαιρο και το σινεμά