ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Apple / Apple vs Nokia Marketing: Η μέρα με την νύχτα

Apple vs Nokia Marketing: Η μέρα με την νύχτα

Screen Shot 2013-12-19 at 11.58.37 AM

Χθες σας παρουσιάσαμε την Χριστουγεννιάτικη διαφήμιση της Αpple και μαζί με εσάς θα συμφωνήσουμε πως είναι μια από τις καλύτερες διαφημίσεις της εταιρείας για φέτος.

Χριστουγεννιάτικο κλίμα, οικογένεια αλλά και συγκίνηση ήταν τα συστατικά της για μια επιτυχημένη συνταγή και παρουσίαση του iPhone 5S και του AirPlay σε ένα Apple TV.

Την ίδια ακριβώς στιγμή η Nokia λάνσαρε την δική της “Χριστουγεννιάτικη” διαφήμιση για το νέο nokia tablet, αυτό που σε προηγούμενη διαφήμιση είχαν τονίσει πως ήταν κατά πολύ ανώτερο του iPad Air.

H Νokia δεν ασχολείται με την Apple αυτή την φορά αλλά με στοιχεία τρόμου και ένα περιβάλλον, κουρείο, που θα μπορούσε άνετα να ήταν trailer της νέας ταινίας του Tim Burton.

Δείτε τις παρακάτω διαφημίσεις και περιμένουμε τα σχόλια σας εδώ

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.