ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Accessories / Η Apple επεκτείνει την εγγύηση του 1ης γενιάς Apple Watch

Η Apple επεκτείνει την εγγύηση του 1ης γενιάς Apple Watch

apple-watch-back-cover

Προβλήματα με το πίσω κάλυμμα του 1ης γενιάς Apple Watch οδήγησε την Apple στο να προσφέρει έναν 2ο χρόνο δωρεάν επισκευής για αυτό τον λόγο και σήμερα ένα νέο κείμενο από το service της δείχνει πως αυτό επεκτάθηκε ακόμη περισσότερα και έτσι φτάσαμε στα 3 χρόνια κάλυψης.

“Η Apple έχει ανακαλύψει πως κάτω από συγκεκριμένες συνθήκες σε κάποια Apple Watch (1ης γενιάς) το πίσω κάλυμμα τους μπορεί να αποκληθεί από το σασί. Η Apple θα προχωράει σε service αυτών των συσκευών χωρίς επιπλέον κόστος. Το service για αυτό τον σκοπό θα επεκταθεί στα 3 χρόνια από την ημερομηνία αγοράς της συσκευής”

Και τα 4 μοντέλα καλύπτονται από αυτή την επέκταση εγγύησης από τις Sport μέχρι και τις Hermes και Edition σειρές.

Η Apple τονίζει ότι δεν χρειάζεται κάποιος ειδικός διαγνωστικός έλεγχος και πως απλά μια επιβεβαίωση από τον υπάλληλο οπτικά αρκεί.

apple-watch-repair-back-cover

 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.