ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Accessories / Προπονητής baseball στις ΗΠΑ τιμωρείται με πρόστιμο επειδή φορούσε Apple Watch

Προπονητής baseball στις ΗΠΑ τιμωρείται με πρόστιμο επειδή φορούσε Apple Watch

gwrop0vkb7seq6u9hnde

Η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος baseball των ΗΠΑ τιμώρησε με πρόστιμο τον προπονητή των Arizona Diamondbacks, Ariel Prieto, γιατί φορούσε ένα Apple Watch κατά τη διάρκεια ενός παιχνιδιού στις 4 Οκτωβρίου εναντίον των Colorado Rockets. Πρόστιμο αντιμετωπίζει επίσης και η ομάδα του.

Κατά την διάρκεια αγώνων baseball η διοργανώτρια αρχή έχει απαγορεύσει ρητά κάθε χρήση wearable συσκευής και έτσι στην εν λόγω υπόθεση και παρά το γεγονός πως με την εν λόγω wearable συσκευή ο προπονητής δεν εξαπάτησε κανέναν κρίθηκε ένοχος και έτσι του επιβλήθηκε χρηματικό πρόστιμο.

Τουλάχιστον μέσα από αυτό το αν μη τι άλλο περίεργο περιστατικό το ευχάριστο ήταν πως τα χρήματα που θα δώσει η ομάδα και ο προπονητής ως πρόστιμο θα πάνε για την ανακούφιση πληγέντων από τον τυφώνα Maria στο Πουέρτο Ρίκο.

About Στέφανος Κολοβός

Στέφανος Κολοβός
O Στέφανος είναι Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και έχει ένα πραγματικό έρωτα με την Apple. Ασχολείται με την τεχνολογία χρόνια και λόγω εργασίας. Αγαπημένη του συσκευή είναι το iPhone του που δεν το αποχωρίζεται ποτέ, ενώ λατρεύει το ποδόσφαιρο και το σινεμά