ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Apple / Το Apple Watch “μεγενθύνει” στην φυσική μας κατάσταση με αποκλειστικές εφαρμογές γι’αυτό!

Το Apple Watch “μεγενθύνει” στην φυσική μας κατάσταση με αποκλειστικές εφαρμογές γι’αυτό!

screen-shot-2014-09-09-at-19-34-06

 

Οι Fitness και Workout εφαρμογές παρακολουθούν την κίνηση, τον καρδιακό παλμό, την ένταση και άλλα πολλά. Η Apple τονίζει την ποιότητα, τη συχνότητα και την ποσότητα της κίνησης. Επιπλέον, θέλει να ενθαρρύνει τους ανθρώπους να γίνουν πιο δραστήριοι, είτε εξασκείστε συνεχώς είτε μια φορά στο τόσο.

 

Οι εφαρμογές, σας παρέχουν αρκετές πληροφορίες, μέχρι και πότε και πόσα διαλλείματα θα πρέπει να κάνετε. Μπορείτε επίσης να θέσετε στόχους, όσον αναφορά την απόσταση να σας μετρήσει πόσες θερμίδες χάσατε ή αλλά στατιστικά στοιχεία. Τέλος, υπάρχει μια εφαρμογή για το iPhone, η οποία έρχεται προεγκατεστημένη σ’αυτό, και ονομάζεται Health, την οποία μπορείτε να την βρείτε στο iOS 8. Πάνω-κάτω, δείχνει αρκετά σταστιστικά στοιχεία σε μια ευρύτερη καρτέλα όπως και η ίδια εφαρμογή του Ρολογιού.

 

12

 

Η εφαρμογή “Workout” φαίνεται να είναι η πιο “σοβαρή” από τις δύο, οπού μπορείτε να θέσετε συγκεκριμένους στόχους για συγκεκριμένες δραστηριότητες. Η εφαρμογή “Fitness” είναι πιο γενική, και προορίζεται για την πιο casual ατομική γυμναστική.

 

 

Σχολιασμός στο forum

About Konstantinos Drosos (Κτηνιατρος)

Konstantinos Drosos (Κτηνιατρος)
Ο Κωνσταντίνος είναι αρθρογράφος του AppleWorldHellas και γνωστός ως ο Κτηνίατρος της κοινότητας. Είναι κάτοχος πτυχίου Ηλεκτρολόγων και Ηλεκτρονικών Μηχανικών και Μεταπτυχιακού Μηχανοτρονικής και Ρομποτικής. Μεγάλες τους αγάπες είναι τα gadget του, η κιθάρα και η φωτογραφική μηχανή του. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 6 Plus και το MacBook Pro. Στον ελεύθερο χρόνο ασχολείται ερασιτεχνικά με φωτογραφικά event καθώς και τον αθλητισμό που αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής του. Τέλος, είναι φανατικός οπαδός του ΠΑΟΚ και τρελαμένος με την Θεσσαλονίκη.