ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Accessories / Το Apple Watch 3 μπήκε στην τελευταία φάση δοκιμών – Κυκλοφορεί φέτος

Το Apple Watch 3 μπήκε στην τελευταία φάση δοκιμών – Κυκλοφορεί φέτος

apple-watch-bands2

Η Quanta Computer,αποτελεί έναν από τους κομβικούς συνεργάτες της Apple στην παραγωγή της αλυσίδας μιας και βρίσκεται πίσω από την κατασκευή τόσο MacBooks όσο και Apple Watch.

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της Economic Daily η εταιρεία ετοιμάζεται για την μαζική παραγωγή πλέον του νέου Apple Watch Series 3.

To νέο αυτό Apple Watch αναμένεται να κυκλοφορήσει μέχρι το τέλος του χρόνου και το δημοσίευμα κάνει λόγο πως η Quanta πλέον βρίσκεται στην τελευταία φάση δοκιμών της παραγωγής του λίγο πριν ξεκινήσει η μαζική.

Το νέο Apple Watch όπως όλα δείχνουν θα κυκλοφορήσει σε 38 mm και 42 mm μοντέλα και θα μοιάζει και αυτό με τα τωρινά Apple Watch μοντέλα.

Η μεγάλη του διαφορά θα είναι η LTE επιλογή που θα το κάνει αρκετά πιο ανεξάρτητο ως συσκευή μιας και δεν θα χρειάζεται η συνεχή σύνδεση του με το iPhone.

H Economic Daily αναφέρει επίσης πως το επόμενης γενιάς Apple Watch θα κυκλοφορήσει στην αγορά κάποια στιγμή μέσα στο τέταρτο τρίμηνο 2017.
Μάλιστα υπάρχουν πολλές προβλέψεις που θέλουν την Apple να του παρουσιάζει για πρώτη φορά στο κοινό δίπλα στα νέα iPhones στο event της που θα διοργανώσει κάποια στιγμή τον άλλο μήνα.

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.