ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Accessories / Η Apple ανακοίνωσε το Apple Watch Series 3 με LTE σύνδεση

Η Apple ανακοίνωσε το Apple Watch Series 3 με LTE σύνδεση

apple-iphone-x-2017-apple-watch-series-3_11

Μετά από αρκετούς μήνες φημών, η Apple και επίσημα σήμερα παρουσίασε το επόμενης γενιάς Apple Watch με υποστήριξη LTE. Η παρουσίαση έγινε στο special event της Apple από τον CFO Jeff Williams.

Το νέο μοντέλο ονομάζεται Apple Watch Series 3….

Ο Tim Cook ανέφερε πως το Apple Watch αποτελεί το νούμερο 1 ρολόι στον κόσμο κερδίζοντας ακόμη και την Rolex. Επίσης ανέφερε πως το 97% των κατάλωτών του Apple Watch δηλώνουν απόλυτα ικανοποιημένοι με την συσκευή ενώ η ίδια η συσκευή σημειώνει μια αύξηση πωλήσεων 50% χρόνο τον χρόνο.

apple-iphone-x-2017-apple-watch-series-3_36

Το Apple Watch Series 3 θα υποστηρίζει το Apple Musi ανεξάρτητα από την ταύτιση του με το iPhone επιτρέποντας το “stream 40 εκατομμυρίων τραγουδιών από τον καρπό σας”.

Επίσης ανεξάρτητα από το iPhone θα μπορεί να διαχειριστεί εφαρμογές τρίτων καθώς και κλήσεις.

apple-iphone-x-2017-apple-watch-series-3_37

Πέρα από την προσθήκη της cellular συνδεσμολογίας υπάρχει στο εσωτερικό του ένας νέο διπύρηνος επεξεργαστής που δίνει 70% μεγαλύτερη ταχύτητα σε σχέση με τον προκάτοχο του.

Επίσης έχουμε ένα νέο W2 Apple Chip το οποίο είναι 50% πιο ενεργειακά οικονομικό για το Bluetooth και το WiFi.

Όσο αφορά την SIM το νέο Apple Watch Series 3 θα χρησιμοποιήσει μια ηλεκτρονική SIM έτσι ώστε να κερδίσει σε χώρο.

Το νέο Apple Watch Series 3 έχει το ίδιο μέγεθος με το Series 2 μοντέλο.

Το Apple Watch Series 3 WiFi ξεκινάει από τα $329, με την LTE έκδοση να ξεκινάει από τα $399. Οι προ παραγγελίες του θα ξεκινήσουν στις 15 Σεπτεμβρίου και θα γίνει διαθέσιμο στα κατάστημα στις 22 Σεπτεμβρίου.

apple-iphone-x-2017-apple-watch-series-3_38 apple-iphone-x-2017-apple-watch-series-3_40 apple-iphone-x-2017-apple-watch-series-3_42 apple-iphone-x-2017-apple-watch-series-3_35

 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.