ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / iPhone / Angela Ahrendts: Δεν θα πιέσουμε τους καταναλωτές μας να αγοράσουν το ακριβότερο iPhone X

Angela Ahrendts: Δεν θα πιέσουμε τους καταναλωτές μας να αγοράσουν το ακριβότερο iPhone X

Burberry Group Plc CEO Angela Ahrendts At The London Stock Exchange

H Angela Ahrendts, head of Apple retail business, ανέφερε σήμερα σε μια νέα συνέντευξη της στο CNBC ότι η Apple δεν θα προσπαθήσει να ωθήσει – πιέσει τους καταναλωτές της στο ακριβότερο iPhone X μοντέλο που θα γίνει διαθέσιμο σε λίγες εβδομάδες.

Τόνισε πως η Apple έχει αναφέρει σε όλους του υπαλλήλους της στα σημεία λιανικής πώλησης αυτή την πάγια πολιτική της εταιρείας έτσι ώστε να μην υπάρχει πίεση από έναν πωλητή προς τον πελάτη για την αγορά του ακριβότερου μοντέλου.

“Εσωτερικά αναφέραμε πως η έκφραση μας θα είναι “ένα iPhone για τον καθένα”. Θέλω να ρωτάμε εσάς για ποιον αγοράζετε μια iPhone συσκευή. Αν είναι για ένα 6-7 χρονών παιδί να ρωτάμε τι ανάγκες έχει και το χρειάζεται. Αν είναι κάποιος που μαθαίνει κάτι νέο ή είναι ένας επαγγελματίας να ρωτάμε τι χρειάζονται από μια iPhone συσκευή. Αυτή την πολιτική έχουμε με το Mac, κάνουμε το ίδιο με το iPad και έτσι δεν υπάρχει κανένας λόγος για να μην το κάνουμε και με την πώληση του iPhone.”

Apple retail chief Angela Ahrendts: We will not upsell customers to the iPhone X from CNBC.

Δείτε παρακάτω και το εντυπωσιακό νέο Apple Store της εταιρείας στο Σικάγο.

A look at Apple’s most amazing store yet from CNBC.

About Στέφανος Κολοβός

Στέφανος Κολοβός
O Στέφανος είναι Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και έχει ένα πραγματικό έρωτα με την Apple. Ασχολείται με την τεχνολογία χρόνια και λόγω εργασίας. Αγαπημένη του συσκευή είναι το iPhone του που δεν το αποχωρίζεται ποτέ, ενώ λατρεύει το ποδόσφαιρο και το σινεμά