ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Apple / AppleWorldHellas Live Event: iPhone 4 – MrService.gr

AppleWorldHellas Live Event: iPhone 4 – MrService.gr

iPhone

Περιγραφή του προϊόντος:

Το iPhone 4 είχε την κωδική ονομασία N90/N92 και τον αριθμό μοντέλου iPhone3,1, προσφέροντας για πρώτη φορά σημαντικές αλλαγές στην ανάλυση της οθόνης. Η Apple χρησιμοποίησε για πρώτη φορά ISP πάνελ με οπίσθιο φωτισμό LED. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα οι εικόνες να μοιάζουν απίστευτα καθαρές ενώ βελτιώθηκε σημαντικά και η οπτική γωνία. H Αpple έκανε έτσι ένα τεράστιο βήμα μπροστά σε σχέση με τον ανταγωνισμό στον τομέα αυτό. Η ανάλυση αυξήθηκε από τα 480×320 στα 960×640 ενώ η πυκνότητα των pixel αυξήθηκε από τα 163ppi στα 326ppi. Το μεγάλο επιχείρημα της Apple ήταν πως αυτή η αλλαγή έκανε ουσιαστικά τα pixel να εξαφανιστούν από το μάτι του χρήστη και έτσι για πρώτη φορά είχαμε μια οθόνη με την ονομασία Retina.

 

Οδηγίες για το πως να συμμετέχετε στο διαγωνισμό μας:

  1. Αφήστε ένα σχόλιο στο αντίστοιχο topic του forum μας, πατώντας εδώ.
  2. Κάντε ένα like & share την αντίστοιχη φωτογραφία στην Facebook σελίδα μας.

Λίγα λόγια για τον χορηγός μας:

 

Η εταιρία Mr.Service ιδρύθηκε το 2008 με σκοπό να προσφέρει υπηρεσίες επιδιορθώσεων και αναβαθμίσεων κινητών τηλεφώνων SmartPhone, Laptop και σταθερών υπολογιστικών συστημάτων στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της Ελληνικής αγοράς.  Είμαστε τεχνικοί που εργαζόμαστε ομαδικά και ενδιαφερόμαστε για τους πελάτες μας και την ποιότητα της εργασίας που προσφέρουμε. Λόγω της πολυετής εμπειρίας μας μπορούμε να σας εγγυηθούμε την ταχύτατη εξυπηρέτηση καθώς και το χαμηλότερο δυνατό κόστος ελέγχου, ανταλλακτικών και επιδιόρθωσης.” Οι εκατοντάδες πελάτες που απέκτησε η εν λόγω εταιρεία όλα  αυτά τα χρόνια αποτελούν την καλύτερη απόδειξη για να τους εμπιστευτείτε.

 

Δείτε μας ΤΩΡΑ live στο forum μας!

About Konstantinos Drosos (Κτηνιατρος)

Konstantinos Drosos (Κτηνιατρος)
Ο Κωνσταντίνος είναι αρθρογράφος του AppleWorldHellas και γνωστός ως ο Κτηνίατρος της κοινότητας. Είναι κάτοχος πτυχίου Ηλεκτρολόγων και Ηλεκτρονικών Μηχανικών και Μεταπτυχιακού Μηχανοτρονικής και Ρομποτικής. Μεγάλες τους αγάπες είναι τα gadget του, η κιθάρα και η φωτογραφική μηχανή του. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 6 Plus και το MacBook Pro. Στον ελεύθερο χρόνο ασχολείται ερασιτεχνικά με φωτογραφικά event καθώς και τον αθλητισμό που αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής του. Τέλος, είναι φανατικός οπαδός του ΠΑΟΚ και τρελαμένος με την Θεσσαλονίκη.