ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Accessories / Artwizz Induction Charger Pro: Ξέχασε τις μπαταρίες και φόρτισε ασύρματα το Magic Mouse σου.

Artwizz Induction Charger Pro: Ξέχασε τις μπαταρίες και φόρτισε ασύρματα το Magic Mouse σου.

404215140675-300x300

Όσο καλή διαχείριση μπαταρίας και αν έχουν τα προϊόντα της Apple, πολύ θα μας άρεσε να μην αλλάζαμε ποτέ μπαταρίες. Όσο βολικός και οικονομικός κι αν είναι ο AppleBattery Charger με τις έξι μπαταρίες, πολύ θα θέλαμε να μην ήμασταν εξαρτημένοι από τα γνωστά κυλινδράκια ΑΑ. Γιατί όσο οι εταιρείες που ασχολούνται με την ενέργεια εμμένουν σε λύσεις αποθήκευσής της που χρονολογούνται από τις αρχές του 20ού αιώνα, τόσο πιο πολύ θα απομακρύνονται από την πραγματική λύση του ενεργειακού προβλήματος. Πάντως η Artwizz καταφέρνει για μία ακόμη φορά να κάνει την καθημερινότητά μας κατά τι ευκολότερη.

404215166793-300x300.jpeg

Το νέο της προϊόν λέγεται Induction Charger Pro και αφορά το πιο συνηθισμένο αξεσουάρ του σταθερού μας (αλλά όχι απαραιτήτως) Mac, το Magic Mouse. Αντί να αλλάζουμε μπαταρίες όταν τελειώνουν, μπορούμε απλά να ακουμπάμε ολόκληρο το ποντίκι πάνω στο φορτιστή και αυτό θα είναι πλήρως φορτισμένο όταν θελήσουμε να το χρησιμοποιήσουμε ξανά. Όπως τελειώνοντας το μπάνιο σου ακουμπάς το σαπούνι στη σαπουνοθήκη του, έτσι και μόλις τελειώσεις τη δουλειά ή κάνεις το διάλειμμά σου, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ακουμπήσεις το Magic Mouse πάνω στον Induction Charger. Αυτός θα αναλάβει να το φορτίσει μέσω ηλεκτρομαγνητικής επαγωγής. Χωρίς καλώδια, χωρίς αλλαγές μπαταριών, χωρίς έξτρα συσκευές να φορτίζουν άλλες συσκευές κι αυτές με τη σειρά τους άλλες.

404215186364-300x300.jpeg

Βεβαίως, ο Induction Charger Pro θα πρέπει να είναι συνδεδεμένος σε μια θύρα USB του υπολογιστή μας. Βεβαίως θα πρέπει οι μπαταρίες ΑΑ να αλλάξουν με το ειδικό αξεσουάρ της Artwizz. Και τέλος θα πρέπει να μην ανησυχείτε όταν δείτε τη μπαταρία του ποντικιού σας στο Mac να μην ανεβαίνει πάνω από 80% (αυτό είναι απολύτως φυσιολογικό). Αλλά κατά τα άλλα, μια απλή κίνηση αρκεί για να παραμείνει φορτισμένο το Magic Mouse και διαθέσιμο για όποτε το θέλουμε. Και μάλιστα κρατώντας την οικολογική μας συνείδηση σχεδόν άθικτη.

To Induction Charger Pro θα το βρείτε αποκλειστικά στην iSystem στην τιμή των 49.90 ευρώ εδώ

Σχολιασμός στο φόρουμ

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.