ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Games / Assassin’s Creed: Pirates έρχεται την άλλη βδομάδα στο iOS

Assassin’s Creed: Pirates έρχεται την άλλη βδομάδα στο iOS

AssassinsCreed-Pirates-iOS-Announcement

Ακόμη ένα πολύ καλό τίτλο έρχεται να προσθέσει η Ubisoft στην λίστα της στο iOS. O λόγος για το Assassin’s Creed: Pirates που θα το δούμε να γίνεται διαθέσιμο την ερχόμενη Πέμπτη τόσο για το iPhone όσο και για το iPad.

Στο Assassin’s Creed: Pirates αναλαμβάνετε τον ρόλο του Alonzo Batilla ξεκινώντας μια σειρά από ευφάνταστες περιπέτειες στα διάφορα νησιά της Καραϊβικής.  Ξιφασκίες και μάχες σε πραγματικό χρόνο, χειρισμός του πλοίου σας και του πληρώματος του και πολλά ακόμη υπόσχονται να κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον του παίχτη.

Η εταιρεία είχε ανακοινώσει πριν 2 μήνες πως ο εν λόγος τίτλος θα χρησιμοποιεί την νέα Ubisoft 3D μηχανή και έτσι αναμένουμε τα γραφικά  να είναι εξαιρετικά και με μεγάλο βάθος και ρεαλισμό.

H τιμή του αναμένεται στα £2,99 κάνοντας τον τίτλο ακόμη πιο δελεαστικό.

Δείτε παρακάτω το trailer του παιχνιδιού.

Σχολιασμός στο φόρουμ

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.