ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Accessories / Asus: “Θα είστε τρελοί αν αγοράσετε την Apple Watch Edition”

Asus: “Θα είστε τρελοί αν αγοράσετε την Apple Watch Edition”

apple

Στην αντεπίθεση πέρασε η Asus από τον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter αποκαλώντας τους Apple fans ούτε λίγο ούτε πολύ τρελούς αν αγοράσουν την Apple Watch Edition.

H 18K χρυσή Watch Edition θα είναι συλλεκτική και σε περιορισμένο αριθμό με μια αρχική τιμή που θα ξεκινάει από τα $10.000 σύμφωνα με τα όσα μας αποκάλυψε η Apple στο Spring Forward media event της την Δευτέρα.

Η Asus μάλιστα επισύναψε και το παρακάτω infographic για να εξηγήσει ακόμη καλύτερα πως κανένας με σώας τας φρένας δεν θα αγόραζε αυτή την έκδοση του πρώτου smartwatch της Apple.

Asus-tweet-Apple-Watch-Edition

Σε αυτό το σημείο να τονίσουμε πως η Asus αναφέρει όλα τα παραπάνω μιας και η ίδια έχει μια smartwatch συσκευή στην αγορά με την ονομασία ZenWatch.

To Android Wear της Asus μπορείτε να το δείτε στο παρακάτω βίντεο:

Σχολιασμός στο φόρουμ 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.