ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Cydia / Auki: Ένα νέο tweak για γρήγορες απαντήσεις μηνυμάτων από τον Surenix

Auki: Ένα νέο tweak για γρήγορες απαντήσεις μηνυμάτων από τον Surenix

maxresdefault

Το JailbreakCon 2014 τελείωσε χθες με επιτυχία ενώ όπως σας αναφέραμε σε προηγούμενο άρθρο μας υπήρξε και Live streaming του event την Κυριακή που πραγματικά άξιζε να το δείτε.

Ένα από τα highlight λοιπόν τα χθεσινά ήταν και η ανακοίνωση ενός νέος tweak που σχεδιαστής του είναι ο γνωστός jailbreak developer Surenix. To όνομα αυτού Auki.

To Auki, προγραμματιστής του είναι ο Bensge, σας επιτρέπει με ένα πολύ εύκολο τρόπο και πάνω από όλα αποτελεσματικό να απαντήσετε σε μηνύματα στο iPhone σας και να δημιουργήσετε νέα. Το στήσιμο του είναι τόσο απλό αλλά και συνάμα εντυπωσιακό που ίσως σας κάνει εύκολα να ξεχάσετε παρόμοια tweaks όπως τα Couria, Messages+, και biteSMS.

Δείτε παρακάτω ένα βίντεο του:

To Auki θα το βρείτε διαθέσιμο στο Cydia στο BigBoss repo στην τιμή των $3.99.

Σχολιασμός στο φόρουμ 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.