ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Apple / AWH Christmas Special: To κατάστημα της Wind που αγαπάμε για παραπάνω από έναν λόγους [Διαγωνισμός]

AWH Christmas Special: To κατάστημα της Wind που αγαπάμε για παραπάνω από έναν λόγους [Διαγωνισμός]

Screen Shot 2014-12-21 at 15.23.24

Οι γιορτές των Χριστουγέννων αλλά και της Πρωτοχρονιάς πλησιάζουν και το AppleWorldHellas θέλει να κλείσει με τον καλύτερο τρόπο το 2014, λανσάροντας μια σειρά μοναδικών προσφορών και διαγωνισμών από πολύ καλές και αξιόλογες εταιρείες – συνεργάτες μας για όλους εσάς.

Τα AWH Christmas Specials λοιπόν είναι γεγονός – Μοναδικές εταιρείες και προϊόντα – πολύ καλές ιδέες δώρων και φυσικά διαγωνισμοί και προσφορές για όλα τα μέλη του φόρουμ μας.

Μπείτε καθημερινά στην σελίδα μας >>ΕΔΩ<< για να δείτε την προσφορά ή τα δώρα της κάθε μέρας!!!

Kατάστημα WIND, λεωφ. Παπάγου 75 στον δήμο Ζωγράφου – Παρουσίαση 

IMG_1785

Ο Δημήτρης και ο Νίκος σας περιμένουν στο κατάστημα WIND, στην λεωφ. Παπάγου 75 στον δήμο Ζωγράφου για να σας λύσουν όλες τις απορίες και να σας μυήσουν στον θαυμαστό κόσμο της τεχνολογίας. Η ομάδα τους είναι στην διάθεσή σας για να καλύψετε όλες τις ανάγκες σας που αφορούν κινητό, σταθερό και Internet καθώς και για να σας αποκαλύψουν τα μυστικά των νέων smatphones και tablets.

AWH Σχόλιο 

Υπάρχει ένας πολύ σημαντικός λόγος για να επισκεφτείτε το εν λόγω κατάστημα. Αυτός έχει να κάνει πως ο συνιδιοκτήτης του Δημήτρης δεν είναι άλλος από τον δικό μας Δημήτρη Μακρή του AppleWorldHellas. Σε αυτό το κατάστημα θα βρείτε το τρελό μας Μηλαρόπαιδο σε καθημερινή βάση. Πέρα από αυτό τόσο οι ιδιοκτήτες του καταστήματος αλλά και το προσωπικό είναι απίστευτα εξυπηρετικοί και θα σας βοηθήσουν τόσο σε ότι έχει να κάνει με τον πάροχο που εκπροσωπούν όσο και σε νέες συσκευές τεχνολογίας αλλά και accessories.

Προτείνουμε για δώρο

Στο κατάστημα θα βρείτε μια σειρά φυσικά από smartphones αλλά και tablets όλων των εταιρειών καθώς και αξεσουάρ για αυτές. Μιας και μιλάμε για ένα κατάστημα παρόχου στην περίπτωση μας Wind ενδεικτικά σας αναφέρουμε μια σειρά από προσφορές που τρέχουν αυτή την περίοδο.

Screen Shot 2014-12-21 at 15.05.50

Screen Shot 2014-12-21 at 15.06.55

Screen Shot 2014-12-21 at 15.08.32

christmas-banner

Ο Δημήτρης και ο Νίκος προσφέρουν σε 4 τυχερούς από εσάς τα εξής: 1) Ένα JABRA BT2045™ Bluetooth Headset 2) Μια BLACK PU WALLET CASE IPHONE 6 3) Μια CAT Caterpillar Active Urban Case for iPhone 6 και 4) Ένα σετ ακουστικών iLuv Fit Active 

Screen Shot 2014-12-21 at 15.14.37

Screen Shot 2014-12-21 at 15.15.17

Screen Shot 2014-12-21 at 15.16.14

Screen Shot 2014-12-21 at 15.19.05

Για να λάβετε μέρος 

Απαραίτητη προϋπόθεση να είστε μέλη του φόρουμ μας, αν δεν είστε γίνετε γρήγορα και απλά ΕΔΩ.

  • Αφήστε ΕΝΑ ΜΟΝΟ σχόλιο στο εν λόγω ποστ του φόρουμ μας ΕΔΩ 

Έξτρα συμμετοχές

  • Κάντε LIKE και SHARE την φωτογραφία του συγκεκριμένου Christmas Special στην σελίδα μας στο FB ΕΔΩ
  • Κάντε tweet το “Έλαβα μέρος στο 6ο Christmas Specials του ΑppleWorldHellas @GreekAppleNews” 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.