ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Apple / AWH Christmas Special: iHealth Labs γιατί και για αυτές τις γιορτές η υγεία είναι πάνω από όλα [Διαγωνισμός]

AWH Christmas Special: iHealth Labs γιατί και για αυτές τις γιορτές η υγεία είναι πάνω από όλα [Διαγωνισμός]

Screen Shot 2014-12-17 at 18.08.07

Οι γιορτές των Χριστουγέννων αλλά και της Πρωτοχρονιάς πλησιάζουν και το AppleWorldHellas θέλει να κλείσει με τον καλύτερο τρόπο το 2014, λανσάροντας μια σειρά μοναδικών προσφορών και διαγωνισμών από πολύ καλές και αξιόλογες εταιρείες – συνεργάτες μας για όλους εσάς.

Τα AWH Christmas Specials λοιπόν είναι γεγονός – Μοναδικές εταιρείες και προϊόντα – πολύ καλές ιδέες δώρων και φυσικά διαγωνισμοί και προσφορές για όλα τα μέλη του φόρουμ μας.

iHealth Labs – Παρουσίαση 

Screen Shot 2014-12-17 at 18.09.58

Η iHealth Labs πρόκειται για μια γαλλική εταιρεία που τα τελευταία χρόνια η φήμη της έχει εξαπλωθεί σε παγκόσμια κλίμακα και όχι άδικα μιας και τα προϊόντα της έχουν πάρει άριστες κριτικές και πάρα πολλά βραβεία.

Όπως υποδηλώνει και το ίδιο το όνομα της εταιρείας η iHealth Labs δραστηριοποιείτε στον τομέα υγείας με προϊόντα και εφαρμογές που δημιουργούν ένα μοναδικό οικοσύστημα για όλους εσάς που θέλετε να διαχειρίζεστε την φυσική σας κατάσταση και όχι μόνο με ένα έξυπνο και άκρως τεχνολογικό τρόπο.

Όπως δηλώνει η ίδια η εταιρεία σκοπός της είναι να βοηθήσει τους ανθρώπους όλων των ηλικιών να αποκτήσουν μια πιο υγιεινή ζωή. Αυτό γίνεται μέσω από μια εξειδικευμένη γκάμα προϊόντων τα οποία είναι εύκολα στην χρήση, καινοτόμα σχεδιαστικά και συλλέγουν δεδομένα με δυνατότητα σύνδεσης στο Cloud.

Με την εν λόγω εταιρεία συνεργαζόμαστε τον τελευταίο χρόνο και γνωρίσαμε ειλικρινά πολύ εξυπηρετικούς ανθρώπους αλλά και προϊόντα που πραγματικά μας βοήθησαν και τα χρησιμοποιούμε πλέον σε καθημερινή βάση.

Screen Shot 2014-12-17 at 18.12.14

AWH – Σχόλιο

Κλείνοντας λοιπόν οι συσκευές της iHealth Labs εκτείνονται σε ευρεία γκάμα, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνονται ασύρματα πιεσόμετρα μπράτσου και καρπού, ασύρματος μετρητής γλυκόζης για διαβητικούς και ασύρματη ζυγαριά μπάνιου. Όλες οι συσκευές έχουν εξαιρετική σχεδίαση, ενώ είναι φορετές και συνδέσιμες με mobile συσκευές, μέσω App σε Android και iOS περιβάλλοντα, έτσι ώστε να καταγράφονται και να παρακολουθούνται οι ενδείξεις τους. Επιπλέον, είναι πολύ φιλικές στη χρήση τους, επιτρέποντας στους χρήστες να κατανοήσουν καλύτερα την υγεία τους και να τη διαχειριστούν πιο αποτελεσματικά, μετρώντας και παρακολουθώντας τους δείκτες υγείας τους.

Προτείνουμε για δώρο

Τα προϊόντα της iHealth Labs θα τα βρείτε διαθέσιμα στην Ελλάδα σε μια σειρά από καταστήματα όπως μεγάλες αλυσίδες ηλεκτρονικών αλλά και Apple Premium Resellers. Πραγματικά αξίζει φέτος στις γιορτές να κάνετε ένα τέτοιο προϊόν ως δώρο στους αγαπημένους μας μαζί με την ευχή για υγεία πάνω από όλα.

iHealth Lite

Screen Shot 2014-12-17 at 16.47.49

Το iHealth Lite είναι το ιδανικό health gadget για να ελέγχετε το βάρος σας σε σταθερή βάση! Συνδέστε την ζυγαριά της iHealth με την Apple συσκευή σας μέσω σύνδεσης Bluetooth και ενεργοποιήστε την iHealth app για να δείτε στην οθόνη σας την μέτρηση του Δείκτη Μάζας Σώματος και του βάρους σας. Μέσω της εφαρμογής μπορείτε να αποθηκεύσετε τις μετρήσεις και να παρακολουθήσετε τις μεταβολές του βάρους σας. Η Wireless Body Scale μπορεί να χρησιμοποιηθεί και εκτός σύνδεσης για απλή χρήση, ενώ είναι αρκετά ελαφριά για να την μεταφέρετε άνετα. Επίσης, η ζυγαριά μπορεί να υποστηρίξει περισσότερους από έναν χρήστες, οπότε είναι κατάλληλη για όλη την οικογένεια!

Η τιμή λιανικής του στην Ελλάδα κυμαίνεται στα 64 -70 ευρώ

iHealth Πιεσόμετρο Καρπού

Screen Shot 2014-12-17 at 17.04.45

Με το πιεσόμετρο BP7 iHealth μπορείτε να παίρνετε ασύρματα τις μετρήσεις της αρτηριακής σας πίεσης, τοποθετώντας την ασύρματη μονάδα πιεσομέτρου στον καρπό σας! Τα αποτελέσματα θα εμφανιστούν αμέσως στο iOS Smartphone ή το Tablet σας. Η δωρεάν εφαρμογή της iHealth σας επιτρέπει να οργανώνετε τις μετρήσεις σας και να δημιουργείτε διαγράμματα που θα σας βοηθήσουν στην παρακολούθηση της προσωπικής σας υγείας. Εκτός από την αρτηριακή πίεση, το πιεσόμετρο BP7 iHealth εμφανίζει τους καρδιακούς σας παλμούς και τον χρόνο της διαδικασίας μέτρησης. Με την χρήση του λογισμικού iHealth μπορείτε να μοιραστείτε τα αποτελέσματά σας με την οικογένειά σας, τον γιατρό σας ή όποιον άλλο επιθυμείτε! Δημιουργήστε οπτικά δυναμικά διαγράμματα για να παρακολουθείτε την πρόοδό σας και να συγκρίνετε τα αποτελέσματά σας με τους μέσους όρους στην ταξινόμηση της Παγκόσμιας Οργάνωσης Υγείας (WHO). Έχει μέτρηση εύρους πίεσης: 0-300 mm Hg με ακρίβεια ± 3 mm Hg. Μετράει 40 -180 σφύξεις / λεπτό με ακρίβεια: ± 5%. Χρησιμοποιεί ταλαντομετρική, αυτόματη μέτρηση Κατεβάστε το δωρεάν λογισμικό της iHealth και προσαρμόστε το εύκολα με οποιοδήποτε προϊόν iHealth. Εύκολη και ελκυστική περιήγηση και πλήρης έλεγχος των μετρήσεων και των γραφημάτων. Με την εφαρμογή της iHealth μπορείτε πολύ εύκολα να παρακολουθείτε την προσωπική σας υγεία, την πρόοδό σας και τους στόχους σας.

Η τιμή λιανικής του στην Ελλάδα κυμαίνεται στα 85 -110 ευρώ

Ασύρματη Συσκευή Μέτρησης Σακχάρου

Screen Shot 2014-12-17 at 18.00.00

Ο Wireless Smart Gluco System-Wireless σας επιτρέπει να μετρήσετε και να καταγράψετε τα επίπεδα της γλυκόζης σας, χρησιμοποιώντας ένα φορητό πακέτο και το κινητό σας με Bluetooth. Πρώτο στο είδος του και ιδανικό για ταξίδια, περιλαμβάνει ένα κομψό μετρητή με μια εύκολη στην ανάγνωση οθόνη LED. Επίσης, είναι γρήγορο αφού κάνει μετρήσεις και εμφανίζει ακριβή αποτελέσματα μέσα σε μόλις πέντε δευτερόλεπτα. Η δωρεάν εφαρμογή εξοικονομεί χρόνο και εξαλείφει τα λάθη κάνοντας αυτόματα λειτουργίες που γίνονται χειροκίνητα σε άλλες συσκευές, όπως η κωδικοποίηση, η μέτρηση των ταινιών, καθώς και την καταγραφή των αποτελεσμάτων. Προσθέστε και την ασφαλή υπηρεσία cloud (είναι δωρεάν), και έχετε μια ιδανική φορητή συσκευή μέτρησης.

Η τιμή λιανικής του στην Ελλάδα κυμαίνεται στα 70 ευρώ

iHealth Edge

Screen Shot 2014-12-17 at 17.57.13

To iHealth Edge είναι ο νέος activity tracker της εταιρείας που αρμονικά εισάγεται φέτος στο οικοσύστημα της και συνεργάζεται άψογα με την iHealth MyVitals 2.0 εφαρμογή (iOS και Android) . Το Edge κάνει καταγραφή βημάτων, αποστάσεων, θερμίδων αλλά και του ύπνου σας ενώ μπορεί να προσφέρει πραγματικά δεδομένα απ ευθείας από την συσκευή με ένα απλό κούνημα του καρπού σας. Έτσι λοιπόν για να βλέπετε κάθε φορά τις μετρήσεις σας δεν χρειάζεται να ανοίγετε πλέον το smartphone σας.

Τα πάντα γίνονται λοιπόν αυτόματα και αυτό το γεγονός ανεβάζει τα επίπεδα ευχρηστίας της συσκευής στα ύψη.

Η τιμή του είναι στα $69.95 κάτι το οποίο το κάνει απίστευτα προσιτό για τον καθένα και αυτόματα το φέρνει σε έναν από τους καλύτερους activity trackers της αγοράς.

Ο CMO της εταιρείας Jim Taschetta πρόσφατα δήλωσε πως “Είμαστε χαρούμενοι που φέρνουμε το Edge στην αναγνωρισμένη σειρά προϊόντων μας. Η έρευνα και οι μελέτες μας δείχνουν πως ο καλύτερος τρόπος να βοηθήσουμε την υγεία των χρηστών είναι με το να προσφέρουμε απλά στην χρήση αλλά ισχυρά συνάμα εργαλεία για πιο υγιεινές συνήθειες.”

Και πραγματικά έτσι είναι μιας και ως τώρα ότι προϊόν της iHealth Labs έχουμε χρησιμοποιήσει ανταποκρίνεται στο παραπάνω.

Ζητήστε το σε επιλεγμένα καταστήματα στην Ελλάδα μιας και θα είναι ένα μοναδικό δώρο για τον αποδέκτη του.

Το iHealth Edge θα σας το παρουσιάσουμε με το νέο έτος σε ένα αναλυτικό Review αλλά δείτε και παρακάτω τι έκπληξη σας επιφυλάσσουμε!! 

christmas-banner

Η iHealth Labs θα προσφέρει σε έναν τυχερό ή τυχερή από εσάς το ολοκαίνουργιο iHealth Edge activity tracker 

Screen Shot 2014-12-17 at 18.13.24

Screen Shot 2014-12-17 at 18.14.35

Για να λάβετε μέρος 

Απαραίτητη προϋπόθεση να είστε μέλη του φόρουμ μας, αν δεν είστε γίνετε γρήγορα και απλά ΕΔΩ.

  • Αφήστε ΕΝΑ ΜΟΝΟ σχόλιο στο εν λόγω ποστ στο φόρουμ μας ΕΔΩ

Έξτρα συμμετοχές

  • Κάντε LIKE και SHARE την φωτογραφία του συγκεκριμένου Christmas Special στην σελίδα μας στο FB ΕΔΩ
  • Κάντε retweet το “Έλαβα μέρος στο 2ο Christmas Specials του ΑppleWorldHellas @GreekAppleNews” 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.