ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Cydia / Ayecon για το iOS 7: Ένα από τα ομορφότερα και καλύτερα themes για την iOS συσκευή σας

Ayecon για το iOS 7: Ένα από τα ομορφότερα και καλύτερα themes για την iOS συσκευή σας

Ayecon-Hero-1024x464

Αν είστε καιρό στον χώρο του jailbreak τότε σίγουρα θα γνωρίζετε το  Ayecon theme. Ένα theme το οποίο έβαλε πολύ ψηλά τον πήχη σε αυτή την κατηγορία.

Η επιτυχία του μεγάλη από τότε που μια οθόνη Retina ήταν το μεγάλο χαρακτηριστικό του iPhone. Εκ τότε πολλά έχουν αλλάξει αλλά το Ayecon παρέμεινε στην κορυφή με τα καλύτερα theme.

Screen Shot 2014-01-19 at 7.18.36 PM

 

Ο δημιουργός του Surenix, στην νέα iOS 7 έκδοση του δεν ξεχνάει τα στοιχεία του παρελθόντος και δεν θυσιάζει τις βάσεις του εν λόγω theme στον βωμό του επίπεδου σχεδιασμού. Τα πανέμορφα σκευομορφικά στοιχεία του παραμένουν πιο ζωντανά από ποτέ όπως μπορείτε να δείτε και στο παρακάτω βίντεο.

Ayecon features:

  • Auto-app mask for all App Store and Cydia apps
  • 100+ re-designed icons
  • Gorgeous new (classic) dock
  • 9 beautiful high-resolution wallpapers
  • Status bar icons
  • SMS bubble enhancement
  • PSD file (to create your own icons using ayecon’s style)

Ayecon-Featured-1024x764

Προσωπικά το θεωρούμε ένα από τα καλύτερα themes που υπάρχουν αυτή την στιγμή εκεί έξω. Θα το βρείτε διαθέσιμο στο Cydia στο BigBoss repo προς $2.99. Αν ήδη έχετε αγορασμένο το Ayecon για το iOS 6, τότε το Ayecon για το ios 7 θα το βρείτε ως δωρεάν αναβάθμιση.

Σχολιασμός στο φόρουμ 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.