ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / iPhone / BGR: H Apple θα κάνει διαθέσιμη αύριο την iOS 7.1 Beta 4 στους Developers

BGR: H Apple θα κάνει διαθέσιμη αύριο την iOS 7.1 Beta 4 στους Developers

Screen Shot 2014-01-20 at 7.14.06 PM

Μετά την κυκλοφορία της τρίτης beta του iOS 7.1 στους προγραμματιστές της η Apple πολύ σύντομα και πιο συγκεκριμένα αύριο ίσως κάνει διαθέσιμη και την 4η beta της όπως αναφέρει χαρακτηριστικά σήμερα το BGR.

Σύμφωνα με το άρθρο η Apple θέλει να μειώσει το γρηγορότερο δυνατό τα bugs και να εξομαλύνει την συγκεκριμένη έκδοση του λογισμικού βελτιώνοντας επίσης θέματα που δημιουργήθηκαν με το πληκτρολόγιο αλλά και την εφαρμογή των επαφών.

Η νέα αυτή beta αναμένεται να φέρει και πρόσθετες αλλαγές στην διεπαφή του χρήστη.

Το site επίσης αναφέρει πως η iOS 7 beta 4 (build 11D5127c) έχει ήδη σταλεί σε επιλεγμένους παρόχους για τα πρώτα test σηματοδοτώντας πως θα γίνει διαθέσιμη σύντομα και στους developers, ίσως και αύριο.

Σχολιασμός στο φόρουμ  

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.