ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Cydia / BiteSMS 8.0 beta 7 έγινε διαθέσιμη με υποστήριξη του iPhone 5s

BiteSMS 8.0 beta 7 έγινε διαθέσιμη με υποστήριξη του iPhone 5s

biteSMS-8.0-1024x575

Πολύ ευχάριστα νέα για του fans της δημοφιλούς εφαρμογής BiteSMS. O λόγος είναι πως η έβδομη beta του BiteSMS έγινε διαθέσιμη στο κοινό και πέρα από μια σειρά βελτιώσεων και διορθώσεων bugs έφερε και την συμβατότητα της εφαρμογής με το iPhone 5S.

H beta είναι εδώ και δύο εβδομάδες έτοιμη αλλά λόγω δυσκολιών με τον 64-bit A7 επεξεργαστή δούλευε χωρίς προβλήματα σε παλαιότερες συσκευές. Πλέον όμως αυτά τα εμπόδια ξεπεράστηκαν και έτσι και οι κάτοχοι iPhone 5S μπορούν να το εγκαταστήσουν στην συσκευή τους.

Η ίδια η εφαρμογή δεν θέλει ιδιαίτερες συστάσεις, αλλά για αυτούς που δεν την γνωρίζουν να τονίσουμε πως το BiteSMS είναι μια εναλλακτική εφαρμογή μηνυμάτων για το iPhone σας με μια σειρά πολύ χρηστικών χαρακτηριστικών όπως τα quick reply, quick compose, scheduled messages, και πολλά ακόμη.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε ένα βίντεο της εφαρμογής.

Το BiteSMS 8.0 είναι διαθέσιμο στο repo του BigBoss στο Cydia. (Για να κατεβάσετε την τελευταία beta θα πρέπει να προσθέσετε το repository  http://test-cydia.bitesms.com στα Cydia sources σας)

Σχολιασμός στο φόρουμ 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.