ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / iPhone / Bloomberg: H Apple ξεκινάει την παραγωγή 2 μεγαλύτερων iPhones τον επόμενο μήνα

Bloomberg: H Apple ξεκινάει την παραγωγή 2 μεγαλύτερων iPhones τον επόμενο μήνα

iPhone-6-mockup-Home-screen-Sam-Beckett-001-480x400

Σε προηγούμενο άρθρο μας σας παρουσιάσαμε μια αναφορά από την Ταϊβάν η οποία έκανε λόγο πως της επόμενης γενιάς iPhone θα μπει στην γραμμή παραγωγής της Apple τον επόμενο μήνα. Σήμερα το Bloomberg επιβεβαιώνει αυτή την είδηση και μάλιστα αναφέρει πως η Apple θα ξεκινήσει την παραγωγή 2 διαφορετικών μοντέλων τον επόμενο μήνα.

Όπως έχουμε αναφέρει ήδη το iPhone 6 αναμένεται να γίνει για πρώτη φορά διαθέσιμο σε 2 μεγέθη. Το ένα με μια οθόνη 4.7 ιντσών και το άλλο με μια των 5.5 ιντσών. Και τα 2 μεγαλύτερα από τωρινό iPhone 5S. To iOS 8 έφερε σημαντικές αλλαγές που ανέδειξαν πως η Apple όντως πλέον κινείται και προσανατολίζεται σε μεγαλύτερες οθόνες για τα iPhone της με μια πιθανολογούμενη ανάλυση τα 1704 x 960.

Οι αρχικές αναφορές κάναν λόγω πως η Apple θα λανσάριζε το 4.7 ιντσών μοντέλο πρώτο και το 5.5 ιντσών θα ερχόταν αργότερα. Με τα όσα διαβάζουμε όμως σήμερα στο Bloomberg μάλλον πλέον είναι ασφαλές να πούμε πως και οι δύο συσκευές θα παρουσιαστούν μαζί. Βέβαια στην σημερινή είδηση γίνεται αναφορά πως αρχικά τουλάχιστον το 5.5 ιντσών iPhone 6 θα έχει μειωμένη παραγωγή και ίσως δεν καλυφθεί άμεσα όλη η ζήτηση που θα έχει ως συσκευή.

Σχολιασμός στο φόρουμ 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.