ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Accessories / Blue jeans με ενσωματωμένο φορτιστή για iPhone

Blue jeans με ενσωματωμένο φορτιστή για iPhone

Ο Τζο Ντάχαν λάνσαρε πρόσφατα μία γυναικεία σειρά με jeans, την #Hello, που έχει ενσωματωμένο φορτιστή iPhone στην πίσω τσέπη.

Αν είσαι και εσύ όλη την ημέρα με ένα φορτιστή στο χέρι ψάχνοντας πρίζα για να φορτίσεις το κινητό σου, τότε αυτή η ανακάλυψη θα σου λύσει τα χέρια!

Ο Τζο Ντάχαν λάνσαρε πρόσφατα μία γυναικεία σειρά με jeans, την #Hello, που έχει ενσωματωμένο φορτιστή iPhone στην πίσω τσέπη.

jean4

Ο ίδιος δήλωσε πως η νέα συλλογή δεν είναι μόνο κομψή και στιλάτη, αλλά δίνει τη δυνατότητα στη καθεμία από εμάς να είναι συνδεδεμένη ανά πάσα στιγμή με το κινητό της.

Συγκεκριμένα, τα ειδικά σχεδιασμένα #Hello jeans περιλαμβάνουν μία κρυμμένη τσέπη (ραμμένη στο ύψος περίπου της μέσης) μέσα από την οποία περνάει μια ειδική μπαταρία που συνδέεται με το κινητό.

Περνάς την φορτισμένη λεπτή μπαταρία στην τσέπη και τη συνδέεις με το καλώδιο του iPhone.

Βάζεις το smartphone σου στην κρυφή τσέπη.

Συνδέεις το κινητό σου με την μπαταρία.

Πατάς το κουμπί της μπαταρίας, ώστε να φορτίσει.

Πηγή :

Αρθρογράφος : ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΛΟΥΔΑΡΟΣ

Σχολιασμός στο forum

 

About Christina Bourcha

Christina Bourcha
Η Χριστίνα είναι αρθρογράφος του Apple World Hellas.Είναι κάτοχος πτυχίου Ιστορίας και Εθνολογίας,μεταπτυχιακού στην διοίκηση σχολείων και πτυχίου Βοηθών Φαρμακείου (από σπόντα). Πρώτη και αγαπημένη συσκευή το iphone 3gs.Η πρώτη επαφή με την συσκευή ήταν πρωτόγνωρη!Προσεχώς κάτοχος imac και iphone 6 plus gold.Στον ελεύθερο χρόνο της ασχολείται με την ζωγραφική,το διάβασμα και τη φωτογραφία.