ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Apple TV / Θολές φωτογραφίες ίσως απεικονίζουν την πρώτη τηλεόραση της Apple

Θολές φωτογραφίες ίσως απεικονίζουν την πρώτη τηλεόραση της Apple

Screen-Shot-2017-08-16-at-14.01.46-780x479

Θολές φωτογραφίες έκαναν τον γύρω του διαδικτύου σήμερα που υποτιθέμενα δείχνουν διάφορα τεστ μιας OLED τηλεόρασης από την Apple σε μέγεθος γύρω στις 60 ίντσες.

Οι φωτογραφίες κοινοποιήθηκαν στα Κινεζικά κοινωνικά δίκτυα και κατόπιν από τον γνωστό για τις διαρροές του Benjamin Geskin στο Twitter.

Έτσι λοιπόν οι φήμες για την πρώτη τηλεόραση της Apple πήραν εκ νέου φωτιά!!

Οι φήμες για μια τηλεόραση της Apple και όχι ένα box όπως το γνωστό μας Apple TV υπάρχουν εδώ και πολλά χρόνια. Στην βιογραφία του Steve Jobs από τον Walter Isaacson ο Steve φέρεται να του είπε πως:

“Θα ήθελα πολύ να δημιουργήσω μια διαφορετική τηλεόραση που θα είναι απόλυτα εύκολη στην χρήση της. Θα έχει την πιο απλή διεπαφή που μπορείς να φανταστείς”

Από τότε όμως μια τέτοια συσκευή δεν ήρθε ποτέ στην αγορά από την Apple. Μάλιστα το 2015 η The Wall Street Journal είχε αναφέρει πως η εταιρεία είχε εγκαταλείψει αυτή την ιδέα.

Πάρα αυτά οι φήμες ποτέ δεν έπαψαν αν και μειώθηκαν αισθητά.

Οι φωτογραφίες σήμερα δείχνουν μια Apple τηλεόραση με οθόνη σε κάποιο εργαστήριο που έχει τοποθετηθεί για κάποια τεστ. Το σασί φαίνεται να είναι από μέταλλο ενώ υπάρχει και ενσωματωμένη κάμερα.

Κανείς δεν μπορεί φυσικά να επιβεβαιώσει το πόσο αληθινές είναι οι φωτογραφίες. Επίσης δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι η Apple υλοποιεί κάθε χρόνο μια σειρά από concepts που όμως δεν τα κυκλοφορεί ποτέ στην αγορά.

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.