ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Games / Borderlands: The Pre-Sequel Review και Gameplay Video

Borderlands: The Pre-Sequel Review και Gameplay Video

Πριν περίπου δύο χρόνια το Borderlands 2 δημιούργησε μεγάλη αίσθηση στην gaming κοινότητα και όχι δύσκολα ανακηρύχτηκε ως ένα από τα καλύτερα FPS παιχνίδια εκείνης της χρονίας. Υπήρχαν ελλείψεις και κάποια αρνητικά αλλά ο γρήγορος ρυθμός του παιχνιδιού και η παραμετροποίηση των χαρακτήρων ήταν απλά άριστα. Στο νέο λοιπόν Borderlands: The Pre-Sequel πολλοί πιστεύανε πως …

Review Overview

Story - 9
Graphics - 9.4
Gameplay - 8.3
Overall - 9.3

9

AppleWorldHellas Recommended

Summary : Το Borderlands: The Pre-Sequel συνεχίζει επιτυχημένα την ιστορία της σειράς προσφέροντας μοναδικές στιγμές ως ένα από τα καλύτερα FPS για Mac

User Rating: 4.9 ( 1 votes)
9

pre-sequel-gamersinbeta

Πριν περίπου δύο χρόνια το Borderlands 2 δημιούργησε μεγάλη αίσθηση στην gaming κοινότητα και όχι δύσκολα ανακηρύχτηκε ως ένα από τα καλύτερα FPS παιχνίδια εκείνης της χρονίας. Υπήρχαν ελλείψεις και κάποια αρνητικά αλλά ο γρήγορος ρυθμός του παιχνιδιού και η παραμετροποίηση των χαρακτήρων ήταν απλά άριστα. Στο νέο λοιπόν Borderlands: The Pre-Sequel πολλοί πιστεύανε πως τα όποια αρνητικά στοιχεία του προηγούμενου τίτλου θα εξαφανιζόντουσαν.

Η απάντηση είναι αρνητική αλλά για ακόμη μια φορά τα ψεγάδια του τίτλου εξαφανίζονται εξαιτίας της πολύ καλής ιστορίας του νέου αυτού τίτλου καθώς και των προσθηκών που έχουν γίνει στο gameplay. Έτσι λοιπόν ο νέος τίτλος μας παρουσιάζει ακόμη μια φορά το Borderlands που όλοι αγαπήσαμε με μερικά νέα στοιχεία για να κερδίσει ακόμη και τους πιστούς οπαδούς της σειράς.

Ο σταρ του παιχνιδιού είναι αυτή την φορά ο Jack. Στο Borderlands 2 ήταν ίσως ένας από τους πιο μισητούς κακούς σε έναν τίτλο που συναντήσαμε ποτέ. Βλέποντας το ταξίδι του από έναν ήρωα σε ένα μανιακό είναι ίσως ο καλύτερος λόγος για να αφιερώσετε περισσότερες από 20 ώρες για να τελειώσετε τον εν λόγο τίτλο.

wvruhb2robi9v61b24pb

Ο Anthony Burch πραγματικά έχει δημιουργήσει ένα συμπαθητικό πορτρέτο του Jack στοχεύοντας στην καινοτομία της ιστορίας χωρίς να θέλει να μας παρουσιάσει ακόμη έναν παρεξηγημένο κακό. Οι διάλογοι του Jack διέπονται από την ίδια εξυπνάδα και χιούμορ που μας είχε συνηθίσει.

Οι έξυπνοι και διασκεδαστικοί διάλογοι κάνουν το παιχνίδι πιο ζωντανό ειδικά στις περιπτώσεις που πρέπει να περιπλανηθείτε αρχικά χωρίς να έχετε να σκοτώσετε κάτι. Αυτό ήταν ένα από τα ελάχιστα μειονεκτήματα του πρώτου Borderland που κάνει και την εμφάνιση του και εδώ. Οι πρώτες ώρες στο φεγγάρι και η περιπλάνηση σας στους στόχους που είναι τοποθετημένοι σε μεγάλες αποστάσεις θα σας κουράσει λίγο. Ακόμη και η νέα ικανότητα της κίνησης με μεγάλα άλματα λόγω της βαρύτητας δεν είναι αρκετά για να σας κάνουν να αναρωτιέστε γιατί ο χαρακτήρας πρέπει να περπατήσει τόσο πολύ για να φτάσει στον στόχο του όπου εκεί είναι και όλη η μαγεία του παιχνιδιού.

Το καλό είναι πως η αμεσότητα της δράσης γίνεται σαφώς καλύτερη στο δεύτερο μισό της κύριας αποστολής σας όπου το να πυροβολάτε και να σκοτώνετε σε κοντινές αποστάσεις θα σας ενθουσιάσει.

Αυτή είναι η μαγεία του Borderlands και ξεδιπλώνετε για ακόμη μια φορά στον εν λόγω τίτλο όταν οι σφαίρες θα σφυρίζουν δεξιά και αριστερά σας και θα επικρατεί ένα χάος.

Μπορείτε να επιλέξετε από τέσσερις διαφορετικούς χαρακτήρες ο καθένας με τις δικές του ικανότητες. Το πως θα σταθούν στις μάχες έχει γίνει με προσεγμένο τρόπο έτσι ώστε ο καθένας να έχει πραγματικά τον δικό του χαρακτήρα και ιδιοτροπίες.

Borderlands-Pre-Sequel-Characters1

Ο Wilhelm έχει δύο ιπτάμενα drones τον Wolf και Saint, που πραγματικά ξεχωρίζουν και είναι πιστοί σύντροφοι στις μάχες. Η Nisha είναι ο χαρακτήρας με την καλύτερη ευστοχία στους στόχους αλλά κάπου εκεί τελειώνουν και οι ιδιαιτερότητες της. Η Athena με την ασπίδα της είναι στην κυριολεξία ένας καλύτερος και θηλυκός Captain America. Τέλος έχουμε τον πιο τρελό χαρακτήρα με την ονομασία Claptrap του οποίου οι ικανότητας προσαρμόζονται ανάλογα με το περιβάλλον που βρίσκεται κάθε φορά.

Εν κατακλείδι ο κάθε χαρακτήρας έχει μια σειρά από μοναδικά χαρακτηριστικά που ξεκλειδώνουν με την πρόοδο του παιχνιδιού όπως και μια σειρά από επιβραβεύσεις που βοηθούν άμεσα το χαρακτήρα σας. Το που φτάνει η φαντασία και η τρέλα του gameplay του τίτλου θα το καταλάβετε αν πάρετε ως βασικό χαρακτήρα τον Claptrap το ρομπότ που απλά θα σας τρελάνει με την καλή έννοια.

Η μηχανική του παιχνιδιού για να αναπαραστήσει τις συνθήκες μειωμένης βαρύτητας της σελήνης είναι άριστη. Θα σας πάρει λίγο χρόνο να συνηθίσετε τα μεγαλειώδη άλματα τον χαρακτήρων σας αλλά σύντομα η ικανότητα αυτή θα είναι ένα βασικό στοιχείο της επιβίωσης σας ή ακόμη και της επιθετικής σας γραμμής.

Borderlands-The-Pre-Sequel-Screen

Σημαντικές προσθήκες έχουμε και στα όπλα. Μπορείτε να παγώνετε τους εχθρούς ή να πηγαίνετε στο άλλο άκρο και να τους κάνετε κάρβουνο με το νέο οπλοστάσιο. Τα Oz kits που θα σας βοηθήσουν να αναπνεύσετε στο διάστημα ξεχωρίζουν και αυτά με την σειρά τους. Επίσης το looting για ακόμη μια φορά ξεχωρίζει και έτσι έχετε πολλές επιλογές για να διαμορφώσετε τον χαρακτήρας σας όπως εσείς θέλετε.

Συμπερασματικά αν και θα πρέπει να διανύσετε κάποια χιλιόμετρα κάθε φορά για να ξεκινήσετε την τρελή δράση των αποστολών του παιχνιδιού το Borderlands: The Pre-Sequel προσφέρει ότι θα περίμενε ένας fan της σειράς Borderlands. Ο νέος εξοπλισμός των χαρακτήρων, η μηχανική της κίνησης στο περιβάλλον μειωμένης βαρύτητας και οι πανέξυπνοι διάλογοι φέρνουν στον τίτλο μια μοναδική φρεσκάδα. Η ιστορία επίσης που εξελίσσετε θα σας βάλει πιο βαθεία στο μεγαλείο του Borderlands. Ο εν λόγω τίτλος λοιπόν εύκολα είναι το καλύτερο FPS που παίξαμε για φέτος στον Mac μας μέσω της Steam πλατφόρμας.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το gameplay του παιχνιδιού – Θα δημιουργήσουμε μια σειρά από gaming videos στο κανάλι μας στο YouTube με τον εν λόγω τίτλο για να δούμε παρέα την εξέλιξη και την μεταμόρφωση του Jack.

 Σχολιασμός στο φόρουμ 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.