ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Cydia / CallShare: Κρατήστε σημειώσεις κατά την διάρκεια μια κλήσης και όχι μόνο

CallShare: Κρατήστε σημειώσεις κατά την διάρκεια μια κλήσης και όχι μόνο

Στιγμιότυπο 2014-02-22, 7.15.48 μ.μ.

Το CallShare είναι ένα νέο jailbreak tweak που θα βρείτε διαθέσιμο στο Cydia. To εν λόγω μας έρχεται από τον δικό μας Γιώργο Φασίδη και τον Γιάννη Σκλήκας για λογαριασμό της JGTweaks team.

Όπως αναφέρουν και οι ίδιοι:

Σε τι χρησιμεύει; Όταν μιλάτε στο τηλέφωνο και κάποιος σας λέει ένα όνομα ή μια διεύθυνση και εσείς δεν θέλετε να το ξεχάσετε πρέπει να κάνετε ολόκληρη διαδικασία ώστε να βγείτε από την phone εφαρμογή, και να πάτε να βρείτε την αντίστοιχη που θέλετε να χρησιμοποιήσετε! Τι γίνετε όμως αν το κινητό είναι κλειδωμένο;  Χρειάζεστε περισσότερο χρόνο ειδικά αν έχετε και κωδικό, για αυτό και δημιουργήσαμε το CallShare.

Στιγμιότυπο 2014-02-22, 7.16.03 μ.μ.

Το tweak ήταν μια ιδέα που μου ήρθε περίπου πριν από 4 μήνες λόγο ότι συνεχεία τύγχανε να γράφω notes την ώρα που μιλούσα ή έπρεπε να στείλω κάποιο μήνυμα ή ακόμα και mail.
Δεν έχει πολλές επιλογές και ρυθμίσεις το tweak, απλά κάνετε tap στο όνομα της επαφής ή στο νούμερο. Ενώ έχει και κάποιες έξτρα επιλογές όπως για εμφάνιση “Πεδίο τίτλου” και auto save στις σημειώσεις και μια γενική επιλογή για αυτόματη εμφάνιση του keyboard.
Η 0.1 έκδοση του CallShare έχει επίσης ξεκινήσει με το όνομα QuickShare όπου θα έχουμε αλλαγμένη διεπαφή για τον χρήστη όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω.
QuickShare
Το Tweak θα το βρείτε στην τιμή του $1 στο repo του ModMyi.

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.