ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Cydia / CCLoader: κάνετε αναδιάταξη ή απενεργοποιήστε περιοχές του Control Center

CCLoader: κάνετε αναδιάταξη ή απενεργοποιήστε περιοχές του Control Center

CCLoader-021

Ένα πολύ ενδιαφέρον νέο tweak για το Control Center με την ονομασία CCLoader έκανε την εμφάνιση του σήμερα στο Cydia. To tweak, είναι πολύ χρήσιμο τόσο για χρήστες όσο και για developers μιας και σας επιτρέπει να κάνετε αναδιάταξη των περιοχών του Control Center.

To CCLoader επιτρέπει λοιπόν μια σειρά αλλαγών χωρίς να χρειαστεί να κάνει respring την συσκευή σας. Είναι απλό άμεσο και εύκολο.

Screen Shot 2014-01-11 at 9.53.00 AM

Επίσης μπορείτε να δημιουργήσετε πάρα πολύ απλά και τις δικές σας ενότητες στο Control Center κάτι που θα φανεί πολύ χρήσιμο σε νέους developers στην δημιουργία νέων Control Center  widgets τα οποία θα μπορούν να ενσωματωθούν μέσα από τον CCLoader.

To CCLoader θα το βρείτε δωρεάν στο BigBoss repo του Cydia.

Σχολιασμός στο φόρουμ 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.