ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Accessories / Bloomberg: Η Apple προσθέτει LTE και νέο σχεδιασμό στο επόμενο Apple Watch

Bloomberg: Η Apple προσθέτει LTE και νέο σχεδιασμό στο επόμενο Apple Watch

apple-watch-airpods

Το Bloomberg αναφέρει σήμερα πως η Apple σχεδιάζει να φέρει ένα ανανεωμένο Apple Watch μοντέλο στην αγορά και μέχρι το τέλος του χρόνου με ενσωματωμένη cellular σύνδεση.

Η αναφορά κάνει λόγο πως η Intel θα παρέχει το LTE modem που θα βρίσκεται μέσα σε αυτή την έκδοση του Apple Watch.

 

Apple Inc. is planning to release a version of its smartwatch later this year that can connect directly to cellular networks, a move designed to reduce the device’s reliance on the iPhone, people familiar with the matter said.

Αυτή την στιγμή το Apple Watch χρειάζεται το iPhone για να στέλνει και να λαμβάνει μηνύματα, για να κάνει κλήσεις, συγχρονισμό μουσικής και πολλά ακόμη. Η προσθήκη cellular σύνδεσης θα επιτρέψει νέες δυνατότητες και μάλιστα πολλές για την wearable συσκευή της Apple.

To Bloomberg αναφέρει επίσης ότι η Apple δουλεύει αυτή την στιγμή με παρόχους έτσι ώστε να καταστεί αυτή η υποστήριξη δυνατή αν και γίνεται λόγος πως αρχικά δεν θα είναι διαθέσιμη σε όλους τους παρόχους.

Η νέα έκδοση του Apple Watch μπορεί να κυκλοφορήσει μέχρι το τέλος του χρόνου αν και ίσως η Apple αποφασίσει να καθυστερήσει την κυκλοφορία της για μέσα στο 2017.

Ένας λόγος είναι πως αναμένεται η νέα αυτή έκδοση να έχει για πρώτη φορά από την έλευση του Apple Watch στην αγορά και έναν νέο σχεδιασμό εξωτερικά. Αυτό το επιβεβαίωσε έμμεσα και ο γνωστός John Gruber.

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.