ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Accessories / CES 2014: Η LaCie παρουσίασε τον Fuel, έναν ασύρματο 1TB hard drive για το iPad

CES 2014: Η LaCie παρουσίασε τον Fuel, έναν ασύρματο 1TB hard drive για το iPad

Screen Shot 2014-01-06 at 1.22.11 PM

Σήμερα η γνωστή εταιρεία LaCie παρουσίασε την νέα σειρά σκληρών δίσκων της συμπεριλαμβανομένου και του Fuel ενός 1ΤΒ hard drive ο οποίος λειτουργεί με την iOS εφαρμογή της Seagate.

Αυτή είναι η πρώτη συνεργασία των δύο εταιρειών από την στιγμή που η Seagate αγόρασε την LaCie πέρυσι.

Πέρα από τον Fuel η LaCie κάνει αποκαλυπτήρια 2 νέων hard drives στο CES. O Fuel είναι βέβαια αυτός που ανταποκρίνεται περισσότερο στο καταναλωτικό κοινό και στις ανάγκες τους. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι προσφέρει 1ΤΒ αποθηκευτικού χώρου σε ένα iPhone,  iPad ή Mac παραμένοντας απίστευτα φορητός.

Ο Fuel σκληρός δίσκος δημιουργεί το δικό του ασύρματο δίκτυο στο οποίο μπορούν οι συσκευές να ενωθούν ενώ η εφαρμογή της Seagate επιτρέπει στον χρήστη να πλοηγηθεί στα αρχεία της iOS συσκευής ή του Mac. Σημαντικό είναι επίσης πως είναι συμβατός και με το πρωτόκολλο airplay με αποτέλεσμα το περιεχόμενο του να μπορεί πολύ άνετα να γίνει streaming σε ένα Apple TV. Επιπλέον υπάρχει και η υποστήριξη του Dropbox.

Με αυτονομία μπαταρίας στις 10 ώρες αποτελεί μια από τις καλύτερες προτάσεις της αγοράς για την συσκευή σας και ειδικά όταν είστε εν κίνηση. Η LaCie αναφέρει πως η τιμή του θα είναι τα $199 και θα γίνει διαθέσιμος σύντομα μέσω του online store της και παγκοσμίως μέσω των retail partners της.
Σχολιασμός στο φόρουμ 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.