ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Accessories / CES 2014: Η Parrot παρουσίασε demo του νέου iOS controlled ‘MiniDrone’

CES 2014: Η Parrot παρουσίασε demo του νέου iOS controlled ‘MiniDrone’

Drone_mini_610x458

Η Parrot είναι η εταιρεία που έχει γίνει γνωστή με το απίστευτα καλό AR Drone quadricopter, σήμερα παρουσίασε μια σειρά από τα νέα της iOS controlled οχήματα συμπεριλαμβανομένου και του νέου της quadricopter με την ονομασία ‘MiniDrone’.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε δύο βίντεο σχετικά με το MiniDrone.

 

To νέο αυτό όχημα της Parrot έχει αφαιρούμενες ρόδες σε κάθε πλευρά του που του επιτρέπουν να κινείτε άνετα στο πάτωμα αλλά ακόμη και στο ταβάνι ή στον τοίχο πριν απογειωθεί στον αέρα!

Αναμένουμε αργότερα μέσα στην ημέρα να ανακοινωθούν τα τεχνικά χαρακτηριστικά της συσκευής, η τιμή και το πότε θα γίνει διαθέσιμη. Το σίγουρο είναι πως εντυπωσίασε όλους τους παρευρισκόμενους με τις μοναδικές λειτουργίες του.

Σχολιασμός στο φόρουμ

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.