ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Accessories / CES 2014: Η SteelSeries παρουσιάζει το πρώτο MFI Bluetooth game controller για το iOS

CES 2014: Η SteelSeries παρουσιάζει το πρώτο MFI Bluetooth game controller για το iOS

steelseries-mfi-controller-01

Σήμερα η SteelSeries παρουσίασε στο κοινό το πρώτο επίσημο MFI Bluetooth game controller για το iOS. Με την έλευση του iOS 7 είχαμε δύο controllers να κυκλοφορούν στην αγορά τους Logitech’s PowerShell και Moga’s AcePower. Και οι δύο ουσιαστικά είναι dock για την iOS συσκευή σας και συνδέονται μέσω της θύρας Lightning.

steelseries-mfi-controller-03

To νέο game controller της SteelSeries ξεφεύγει από αυτή την λειτουργικότητα και αποτελεί το πρώτο αυτόνομο controller το οποίο συνδέεται με την iOS συσκευή σας μέσω Bluetooth και έτσι φέρνει άριστη υποστήριξη και για το iPad. Είναι απίστευτα χρηστικό ενώ το μέγεθος του είναι ιδιαίτερα μικρό σε σύγκριση με άλλα MFI controllers.

To SteelSeries Stratus Controller είναι διαθέσιμο για προ παραγγελία από σήμερα στο site της εταιρείας προς $100 εδώ.

Σχολιασμός στο φόρουμ 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.