ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / App Store / CES 2014: Η Yahoo ανακοίνωσε την εφαρμογή News Digest για το iOS

CES 2014: Η Yahoo ανακοίνωσε την εφαρμογή News Digest για το iOS

Screen Shot 2014-01-08 at 2.46.35 AM

Σήμερα στο CES 2014 η Yahoo έκανε μια σειρά από ανακοινώσεις, εμείς θα σταθούμε στην νέα iOS εφαρμογή της με την ονομασία News Digest.

H εφαρμογή που είναι δωρεάν τόσο για iPhone όσο και για το iPad χρησιμοποιεί στο έπακρο την τεχνολογία της εταιρείας Slummy που προσαρτήθηκε στην Yahoo το Μάρτιο του 2013. Η Slummy ως startup είχε εντυπωσιάσει με την ικανότητα της απόσταξης μιας είδησης σε αυτό που πραγματικά ενδιαφέρει τον αναγνώστη.

Πριν συνεχίσουμε να τονίσουμε πως η εφαρμογή δεν είναι διαθέσιμη στο Ελληνικό App Store, δεν έχουμε γνώση για το πότε και αν γίνει διαθέσιμη, αλλά μπορείτε να την κατεβάσετε αν έχετε ένα Αμερικάνικο ή Αγγλικό Apple ID (Αν δεν έχετε ακόμη ένας κάλος λόγος να αποκτήσετε – για το πως δείτε τους οδηγούς μας)

Μπορείτε να την κατεβάσετε από το Αμερικανικό App Store εδώ

Screen Shot 2014-01-08 at 2.47.36 AM

Η εφαρμογή είναι πανέξυπνη και σχεδιασμένη με τις επιταγές του iOS 7. Καλύπτει όλα τα νέα που σας ενδιαφέρουν 2 φορές την μέρα μια το πρωί στις 8 am και μια το απόγευμα στις 6 pm.

Screen Shot 2014-01-08 at 2.48.24 AM

Έχετε τα κορυφαία και τελευταία νέα να σας παρουσιάζονται με ένα μοναδικό τρόπο χάρη στην τεχνολογία της Summly που αναλύει πολλαπλές πηγές πληροφοριών και δημιουργεί τα λεγόμενα “atoms,” την πληροφορία δηλαδή που πραγματικά σας ενδιαφέρει.

Τα Atoms μπορεί να είναι τα πάντα από γνωμικά, εικόνες και videos, χάρτες, infographs και τομείς από την Wikipedia μεταξύ πολλών άλλων.

Ευελπιστούμε πως σύντομα ίσως την δούμε διαθέσιμη και στο Ελληνικό App Store μιας και η τεχνολογία από πίσω της μας άφησε αρκετά εντυπωσιασμένους.

Σχολιασμός στο φόρουμ 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.