ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Videos / CES 2014: Ο σκηνοθέτης Michael Bay “χαλάει¨ την παρουσίαση της Samsung

CES 2014: Ο σκηνοθέτης Michael Bay “χαλάει¨ την παρουσίαση της Samsung

michael-bay-samsung-ces-2014-640x340

Η Samsung δεν φαίνεται να το έχει με της παρουσιάσεις νέων προϊόντων. Είτε θα είναι άρτια δομημένες αλλά εκτός θέματος και θα γίνονται κουραστικές είτε θα έχουν αναπάντεχα δεδομένα που λόγω σεναρίου δεν θα μπορούν να ολοκληρωθούν.

Χθες λοιπόν και ενώ το CES 2014 είναι σε εξέλιξη η Sasmung παρουσίασε την νέα εντυπωσιακή της Curved τηλεόραση και όλοι φαινόντουσαν σίγουροι πως η παρουσίαση της για πρώτη φορά μπροστά στο κοινό θα ήταν μια επιτυχία.

Καλεσμένος ήταν ο γνωστός σκηνοθέτης και παραγωγός, Michael Bay (Transformers) που ανέβηκε επί σκηνής για να μιλήσει για τις αρετές της εν λόγω τηλεόρασης.

Το autocue όμως παρουσίασε πρόβλημα, ο σκηνοθέτης προσπέρασε την ομιλία του Executive Vice President της Samsung και η καταστροφή δεν άργησε να γίνει.

Παγωμάρα σιωπή και τελικά αποχώρηση επί σκηνής σίγουρα δεν ήταν κάτι που ο Κορεατικός κολοσσός θα ήθελε!

Σχολιασμός στο φόρουμ 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.