ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Accessories / CES 2014: H Kolibree μας παρουσιάζει την πρώτη app-enabled wireless οδοντόβουρτσα

CES 2014: H Kolibree μας παρουσιάζει την πρώτη app-enabled wireless οδοντόβουρτσα

Kolibree-Toothbrush-image-001

Στο περσινό CES είχαμε το πρώτο app enabled wireless πιρούνι με την ονομασία Hapifork. To εν λόγω προϊόν είχε δημιουργήσει αρκετή εντύπωση και έτσι φέτος η γαλλική startup Kolibree μας παρουσιάζει την πρώτη οδοντόβουρτσα με αυτά τα χαρακτηριστικά.

Το προϊόν στοχεύει στην καλύτερη στοματική υγιεινή με ένα έξυπνο σύστημα σκορ και leaderboards μέσω της συνοδευτικής εφαρμογής.

Kolibree-Toothbrush-image-003

Η εφαρμογή έχει ένα έξυπνο σύστημα πόντων ανάλογα με την ώρα βουρτσίσματος καθώς και με το αν φτάσατε κατά την διάρκεια του στα δύσκολα σημεία των δοντιών και των ούλων σας. Η οδοντόβουρτσά είναι επαναφορτιζόμενη ενώ έχει την ικανότητα να κάνει βαθμονόμηση της στοματικής σας κοιλότητας για καλύτερα και πιο ρεαλιστικά αποτελέσματα που μεταφέρονται μέσω bluetooth στην εφαρμογή.

Σχολιασμός στο φόρουμ 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.