ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / App Store / City Scanner: Για να γνωρίζετε τα πάντα γύρω σας ανά πάσα στιγμή

City Scanner: Για να γνωρίζετε τα πάντα γύρω σας ανά πάσα στιγμή

Screen Shot 2014-05-17 at 2.25.18 PM

Το City Scanner είναι η τελευταία εφαρμογή του Έλληνα developer Νίκου Μουρούτη που με χαρά σας παρουσιάζουμε σήμερα και την τοποθετούμε στην Ελληνική εφαρμογή της εβδομάδας.

Ο Νίκος είναι 20 ετών αλλά ως developer ασχολείται ενεργά από τα 18 του όταν και παρουσίασε τις πολύ καλές εφαρμογές  iΛύκειο και SMS my Location.

Το City Scanner είναι λοιπόν είναι η νέα του δουλειά που απευθύνεται από ταξιδιώτες μέχρι οποιονδήποτε θέλει να βρει κάτι γύρο του. Στην επόμενη έκδοση (εντός εβδομάδας) σε κάθε μέρος θα αναγράφετε ο κωδικός του wifi και οι προσεχείς εκδηλώσεις κάνοντας την εφαρμογή ακόμη πιο χρηστική.

Screen Shot 2014-05-17 at 2.26.04 PM

Να τονίσουμε σε αυτό το σημείο πως το City Scanner δουλεύει σε παγκόσμιο επίπεδο και θα αποτελέσει έναν απίστευτο εργαλείο ειδικά για τις αποδράσεις σας εκτός Ελλάδας.

Η ίδια η εφαρμογή είναι βασισμένη σε μια βάση δεδομένων που απαριθμεί 15.000.000 καταχωρήσεις δίνοντας στον χρήστη την δυνατότητα να βρει τα καλύτερα σημεία στην γύρω περιοχή του. Επίσης μπορείτε να ξέρετε τι αρέσει σε άλλους χρήστες καθώς και την γνώμη τους για διάφορα σημεία της πόλης σας.

Screen Shot 2014-05-17 at 2.27.17 PM

Μπορείτε να δείτε φωτογραφίες και να διαβάσετε reviews πριν επισκεφτείτε κάποια τοποθεσία.

Το City Scanner έχει τις εξής κατηγορίες:

– Beaches
– Parks
– Plazas
– History
– Sights
– Restaurants
– Night Bars
– Arts
– Banks
– Pharmacy
– Hotels

Την εφαρμογή θα την βρείτε διαθέσιμη για το iPhone σας στο App Store δωρεάν αυτή την στιγμή εδώ

Σχολιασμός στο φόρουμ 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.