ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Cydia / Clone Alarm: Προγραμματίστε με μία κίνηση περισσότερα από ένα ξυπνητήρια

Clone Alarm: Προγραμματίστε με μία κίνηση περισσότερα από ένα ξυπνητήρια

 clonealarm_cover

Βαρεθήκατε να προγραμματίζετε ένα προς ένα τα ξυπνητήρια στο iPhone ή το iPad σας; Είστε άνθρωπος που για να ξυπνήσει πρέπει να βάλει παραπάνω από ένα ξυπνητήρια; Τότε σας έχουμε την λύση.

Το Clone Alarm δεν είναι εφαρμογή αλλά είναι ένα καινούριο Tweak το οποίο ενσωματώνεται απευθείας με την εφαρμογή του ρολογιού της συσκευής μας, κατεβάζοντας το από το Cydia Store. Μπορεί να ενεργοποιηθεί κρατώντας παρατεταμένα το δάχτυλο μας πάνω σε ένα ήδη υπάρχον ξυπνητήρι. Κατά αυτόν τον τρόπο θα εμφανιστεί το interface του συγκεκριμένου Tweak και θα μπορούμε να προγραμματίσουμε τα υπόλοιπα ξυπνητήρια με μία κίνηση.

Από το interface του Clone Alarm, έχουμε την δυνατότητα να επιλέξουμε τον αριθμό των επιπλέον ξυπνητηριών που θέλουμε να ορίσουμε, την διαφορά όρας που θα έχουν μεταξύ τους καθώς επίσης να ορίσουμε και αν η διαφορά θα μετριέται σε ώρες ή λεπτά. Για παράδειγμα, επιλέγουμε το πρώτο ξυπνητήρι στις 7:00 π.μ και βάζουμε το tweak να κάνει 6 αντίγραφα τα οποία θα έχουν διαφορά μεταξύ τους 10 λεπτά. Επομένως, θα δημιουργηθούν αντίγραφα από τις 7:05 π.μ. έως τις 7:30 π.μ. με μία μόνο κίνηση όπως και φαίνεται στην παρακάτω εικόνα.

 

CloneAlarm

 

Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι η επιλογή Time Measure δεν δουλεύει ακόμα καλά σε περίπτωση που το βάλουμε στο Hours. Για αυτό το πρόβλημα έχει ήδη ενημερωθεί ο Developer και μας έχει ενημερώσει πως θα υπάρχει σύντομα κάποιο update που θα διορθώνει αυτό το σφάλμα.

Εφόσον κατεβάσουμε το Tweak, μπορούμε να το βρούμε στις Ρυθμίσεις τις συσκευής μας από όπου και μπορούμε να το ενεργοποιήσουμε ή να το απενεργοποιήσουμε. Όπως αναφέραμε και πιο πριν, δεν αποτελεί κάποιου είδους εφαρμογή αλλά ενσωματώνεται αυτόματα στην εφαρμογή Ρολόι από την στιγμή που θα το ενεργοποιήσουμε. Επομένως, μην ψάχνετε να το βρείτε κάπου στο Springboard. Ακολουθήστε την διαδικασία που σας αναφέραμε προηγουμένως και θα μπορείτε να το λειτουργήσετε κανονικά μετά την εγκατάσταση. Τέλος, σε περίπτωση που απενεργοποιήσουμε το Tweak, τα Ξυπνητήρια που προγραμματίσαμε δεν χάνονται με αποτέλεσμα να μπορούν να χρησιμοποιηθούν ξανά στο μέλλον.

Τελικά, πάντα πίστευα ότι είμαι εγώ περίεργος που χρειάζεται να βάζω τουλάχιστον 15 ξυπνητήρια προκειμένου να ξυπνήσω στην ώρα μου προκειμένου να είμαι στην ώρα μου στο πανεπιστήμιο ή στα Meeting για την δουλειά. Κάθε φορά βέβαια, όταν έφτανε αυτή η ώρα για να προγραμματίσω τα ξυπνητήρια μου με έπιανε πονοκέφαλος καθώς έπρεπε να το κάνω ένα προς ένα  και δυστηχώς αυτό συνέβενε στο κρεβάτι λίγο πριν τον ύπνο, με το ένα μάτι ανοιχτό και το άλλο κλειστό. Από την στιγμή που κατέβασα αυτό το Tweak όμως σώθηκα καθώς έκανα την δουλειά που ήθελα μέσα σε ένα λεπτό.

Το Clone Alarm μπορείτε να το βρείτε από το Repo του BigBoss έναντι $0,99.

Σχολιασμός στο φόρουμ

About Konstantinos Drosos (Κτηνιατρος)

Konstantinos Drosos (Κτηνιατρος)
Ο Κωνσταντίνος είναι αρθρογράφος του AppleWorldHellas και γνωστός ως ο Κτηνίατρος της κοινότητας. Είναι κάτοχος πτυχίου Ηλεκτρολόγων και Ηλεκτρονικών Μηχανικών και Μεταπτυχιακού Μηχανοτρονικής και Ρομποτικής. Μεγάλες τους αγάπες είναι τα gadget του, η κιθάρα και η φωτογραφική μηχανή του. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 6 Plus και το MacBook Pro. Στον ελεύθερο χρόνο ασχολείται ερασιτεχνικά με φωτογραφικά event καθώς και τον αθλητισμό που αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής του. Τέλος, είναι φανατικός οπαδός του ΠΑΟΚ και τρελαμένος με την Θεσσαλονίκη.