ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / App Store / Coast, ο νέος πλοηγός για iPad που εντυπωσιάζει και είναι δωρεάν

Coast, ο νέος πλοηγός για iPad που εντυπωσιάζει και είναι δωρεάν

Τόσο στο iOS όσο και στα Mac υπάρχουν 2 πλοηγοί που οι περισσότεροι άνθρωποι χρησιμοποιούν, τον Safari και τον Chrome. Πλέον υπάρχει και ακόμη ένας στο iOS που αξίζει να τον δοκιμάσετε τουλάχιστον και που ακούει στο όνομα Coast ερχόμενος από την γνωστή εταιρεία Opera.

Πρόκειται για έναν φανταστικό πλοηγό που ανασχεδιάζει τον τρόπο με τον οποίο πλοηγούμαστε στο διαδίκτυο και συγκεκριμένα στο iPad. Βασισμένος σε χειρονομίες και έχοντας αναβαθμιστεί στην έκδοση 2.0 αποτελεί μια άξια εναλλακτική λύση.

Η αναβάθμιση προσφέρει ακόμη πιο γρήγορη πλοήγηση. Στον Coast μπορείτε να πάτε μπρος πίσω απλά κάνοντας την αντίστοιχη κίνηση swipe οπότε η αύξηση της ταχύτητας βοηθάει στα μέγιστη την εμπειρία του χρήστη.

Επίσης μπορείτε με την inter-app υπηρεσία του για PDFs να ανοίξετε πρωτότυπα μια πληθώρα εγγράφων από διάφορες εφαρμογές όπως οι Adobe Reader, Dropbox, iBooks, και Kindle.

Το Coast θα το βρείτε διαθέσιμο για iPad στο App Store δωρεάν εδώ.

Σχολιασμός στο φόρουμ

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.