ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Accessories / Concept: Αν αντί για iWatch έχουμε τελικά ένα iBand

Concept: Αν αντί για iWatch έχουμε τελικά ένα iBand

iBand-image-006

Τον τελευταίο καιρό έχουμε δει μια σειρά από concepts που προσπαθούν να μας δείξουν άλλοτε εντυπωσιάζοντας μας και άλλοτε κάνοντας μας να γελάμε για το πως θα μοιάζει η επερχόμενη wearable συσκευή της Apple που όλοι εμείς την έχουμε ονομάσει iWatch.

iBand-image-003

Όπως έχουμε αναφέρει σε προηγούμενα άρθρα μας και φαίνεται και από τις τελευταίες προσθήκες στο δυναμικό της Apple, o Tim Cook έχει δώσει το πράσινο φως στους μηχανικούς της εταιρείας να εστιάσουν σε υπηρεσίες υγείας και καλής σωματικής κατάστασης για το εν λόγω project. Μην παραξενευτείτε λοιπόν αν αντί για ένα iWatch η Apple μας παρουσιάσει ένα iBand πολύ πιο χρηστικό για παράδειγμα από το αντίστοιχο της Nike που ο Tim Cook δεν το αποχωρίζεται ποτέ.

iBand-image-002

Το T3 λοιπόν είναι το πρώτο που μπαίνει σε αυτό το σκεπτικό και μας παρουσιάζει ένα τέτοιο concept ξεφεύγοντας από τα όρια ενός iWatch και φέρνοντας το πιο κοντά στο Nike Fuel Band.

Σχολιασμός στο φόρουμ

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.