ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / iPhone / To Consumers Reports αποδεικνύει πως τα iPhone 6 δεν λυγίζουν τόσο εύκολα τελικά

To Consumers Reports αποδεικνύει πως τα iPhone 6 δεν λυγίζουν τόσο εύκολα τελικά

Screen Shot 2014-09-27 at 1.03.32 PM

Το Consumer Report έκανε την δική του έρευνα σχετικά με την ανθεκτικότητα των νέων iPhones έτσι ώστε να δει αν όντως υπάρχει κάποιο σοβαρό πρόβλημα. Όπως σίγουρα θα γνωρίζετε ως τώρα τα iPhone 6 και iPhone 6 Plus βρέθηκαν στο μάτι του κυκλώνα την τελευταία εβδομάδα μιας και πολλοί υποστήριζαν πως αρκούσε μια μικρή πίεση για να λυγίσουν το γνωστό πλέον και ως bengate.

Η ομάδα αυτή την φορά κάνανε ίσως το πρώτο αντικειμενικό τεστ μιας και πέρα από τα 2 νέα iPhones εφάρμοσαν τα ίδια τεστ και στα  iPhone 5, HTC One M8, LG G3, και στο Samsung Galaxy Note 3. Έτσι λοιπόν η έκθεση τους δεν δείχνει μόνο πόσο δύναμη μπορούν να αντέξουν τα νέα iPhones αλλά και πως αυτή συγκρίνεται με τον ανταγωνισμό.

Screen Shot 2014-09-27 at 1.02.36 PM

Από το παραπάνω είναι ξεκάθαρο πως το Note 3 έρχεται πρώτο αλλά τόσο το iPhone 6 όσο και το iPhone 6 Plus δεν τα πήγαν καθόλου άσχημα στο θέμα αντοχής της πίεσης. Έκπληξη προκαλεί η ανθεκτικότητα του iPhone 5!

Σχολιασμός στο φόρουμ 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.