ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Cydia / Controllers for All: To tweak που σας επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε το PS3 χειριστήριο σας

Controllers for All: To tweak που σας επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε το PS3 χειριστήριο σας

Controllers-for-All-02-1024x764

Χαράς ευαγγέλια σήμερα για τους Gamers και κατόχους  jailbreak iOS συσκευών μιας και πλέον θα έχουν την δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν το Sony PS3 Dual Shock 3 στα παιχνίδια τους.

Ποιο συγκεκριμένα θα μπορείτε να παίξετε οποιοδήποτε παιχνίδι στο App Store υποστηρίζει το MFi (Made for iPhone) χρησιμοποιώντας το Dual Shock 3, εύκολα και χωρίς ιδιαίτερες παραμετροποιήσεις.

Το Controllers for All είναι ένα φανταστικό tweak και ξεχωρίζει στον χώρο απλά. Ακόμη ένας βασικός λόγος για να κάνετε jailbreak την συσκευή σας μιας και στην ουσία θα μεταμορφώσετε το iPad, iPhone ή το iPod Touch σας σε μια παιχνιδομηχανή. Αυτό μάλιστα είναι μόνο η αρχή μιας και ο developer του εν λόγω tweak Ori Kadosh, υπόσχεται υποστήριξη για περισσότερα πληκτρολόγια ακόμη και για το Dual Shock 4.

Δείτε το tweak παρακάτω:

Σημαντικό: Πληροφορίες για την ταυτοποίηση του χειριστηρίου σας θα βρείτε εδώ (SixPair) και θα χρειαστεί να κάνετε την διαδικασία μόνο μια φορά.

To Controllers for All θα το βρείτε στα $1.99 στο Cydia στο ModMyi repo.

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.