ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Apple / Ο Craig Federighi σε θέση οδηγού στην Siri αντικαθιστώντας τον Eddy Cue

Ο Craig Federighi σε θέση οδηγού στην Siri αντικαθιστώντας τον Eddy Cue

Apple_Leadership_Craig_Federighi_Siri_development_bio_page_web_screenshot_001

Η Apple και επίσημα έδωσε την Siri στα ικανά χέρια του Craig Federighi o οποίος είναι ο Senior Vice President of Software Engineering της Apple. Μέχρι πρότινος την ηγεσία και την επίβλεψη όλων των ομάδων που ασχολούνται με την ψηφιακή βοηθό της Apple την είχε ο Eddy Cue που είναι ο Senior Vice President of Internet Software and Services

Την αλλαγή αυτή την διαπίστωσε πρώτο το MacRumors παρατηρώντας την σελίδα της Apple με τα στελέχη της και την περιγραφή για αυτά.

Craig Federighi is Apple’s Senior Vice President of Software Engineering, reporting to CEO Tim Cook. Craig oversees the development of iOS, macOS and Siri.

Η κίνηση αυτή της Apple έχει μια μεγάλη λογική μιας και η Siri πλέον βασίζεται κατά πολύ στην μηχανική μάθηση και στην τεχνητή νοημοσύνη αντικείμενα που είναι πιο κοντά στον Federighi.

Επίσης ο Cue έχει πάρα πολλές ευθύνες ήδη μιας και είναι υπεύθυνος για τα μαγαζιά περιεχομένου  της Apple, τοApple Music, καθώς και τα Apple Pay, Maps, App Store Search Ads, iCloud services αλλά και των iLife και iWork suites.

About Στέφανος Κολοβός

Στέφανος Κολοβός
O Στέφανος είναι Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και έχει ένα πραγματικό έρωτα με την Apple. Ασχολείται με την τεχνολογία χρόνια και λόγω εργασίας. Αγαπημένη του συσκευή είναι το iPhone του που δεν το αποχωρίζεται ποτέ, ενώ λατρεύει το ποδόσφαιρο και το σινεμά