ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Cydia / Cydia Impactor: Πως να κάνετε unjailbreak το iPhone, iPad και iPod Touch σας

Cydia Impactor: Πως να κάνετε unjailbreak το iPhone, iPad και iPod Touch σας

Unjailbreak-1024x637

Θέλετε να αφαιρέσετε το jailbreak σας χωρίς να κάνετε αναβάθμιση στο iOS; Το Cydia Impactor μπορεί να κάνει αυτό ακριβώς και μάλιστα με μικρό κόπο από μέρους σας.

Να τονίσουμε πως αυτό το εργαλείο είναι σε beta ακόμη έκδοση για το iOS 8.3 και iOS 8.4. Έτσι πριν κάνετε το οτιδήποτε να έχετε κάνει ένα καλό back up της συσκευής σας μιας και το εργαλείο αυτό θα σβήσει όλες τις ρυθμίσεις σας, εφαρμογές και δεδομένα σας. Μέσα σε αυτά θα διαγράψει και ότι σχετικό με το jailbreak είχε η συσκευή σας παραμένοντας όμως στο ίδιο firmware μετά το τέλος της διαδικασίας.

Ας δούμε λοιπόν τα βήματα που πρέπει κάποιος να ακολουθήσει.

Βήμα 1: Κάντε Backup την iOS συσκευή σας χρησιμοποιώντας το iCloud ή το iTunes

Βήμα 2: Βεβαιωθείτε πως η συσκευή σας είναι συνδεμένη στην φόρτιση και πως έχει τουλάχιστον 20% μπαταρία

Βήμα 3: Κάντε εγκατάσταση του Cydia Impactor από το Cydia

Βήμα 4: Τρέξτε το Cydia Impactor κάνοντας tap στο delete all data and unjailbreak device, και εν συνεχεία κάντε tap το Delete All button για επιβεβαίωση. Μόλις ξεκινήσει η διαδικασία με κάνετε κάτι άλλο με την συσκευή σας μέχρι να δείτε την οθόνη καλωσορίσματος του iOS

Βήμα 5: Μόλις δείτε την οθόνη καλωσορίσματος προχωρήστε εν συνεχεία με την ενεργοποίηση της συσκευής σας

Αυτό ήταν πλέον θα έχετε μια καθαρή έκδοση του firmware που έτρεχε η συσκευή σας.

Δείτε και το βίντεο παρακάτω:

Σχολιασμός στο φόρουμ 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.