ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Accessories / Η devolo κάνει νέο ρεκόρ φτάνοντας τις 35 εκατομμύρια πωλήσεις συσκευών Powerline

Η devolo κάνει νέο ρεκόρ φτάνοντας τις 35 εκατομμύρια πωλήσεις συσκευών Powerline

dLAN-1200+-WiFi-ac-home-wifi-xl-3333

H devolo AG έφτασε σε ένα νέο ορόσημο: Η εταιρεία με έδρα στο Άαχεν, παρέδωσε πρόσφατα το 35.000.000ο Powerline της! Τα Powerline μετατρέπουν τις γραμμές μεταφοράς ηλεκτρικού ρεύματος σε καλώδια δεδομένων με αποτέλεσμα να μεταφέρουν το σήμα του Internet σε κάθε γωνιά του σπιτιού.

Δύο λύσεις τις εταιρείες που πραγματικά μας άφησαν τις καλύτερες των εντυπώσεων σας έχουμε παρουσιάσει και εμείς:

  1. Review: Devolo dLAN 1200 + WiFi ac – Μεγάλη Ταχύτητα και εργονομία σε ένα
  2. Review Devolo GigaGate: Περάστε την δικτύωση του σπιτιού σας σε άλλο επίπεδο

Τα προϊόντα dLAN αναπτύσσονται συνεχώς

Η τεχνολογία dLAN αναπτύσσεται συνεχώς. Η αρχικά μικρή ταχύτητα μετάδοσης των 14 Mbps αυξήθηκε πλέον στα 1200 Mbps στην τελευταία γενιά προσαρμογέων dLAN. Επιπλέον, τα προϊόντα devolo έχουν συμβατότητα με WiFi εδώ και πολλά χρόνια και ως εκ τούτου εξασφαλίζουν ότι οι ασύρματες συσκευές, όπως τα tablet ή τα smartphones, που χρησιμοποιούνται ολοένα και πιο έντονα, μπορούν να συνδεθούν στο Internet οπουδήποτε.

Η τεχνολογία Smart WiFi που παρουσιάστηκε στην IFA 2017 προσφέρει ένα ακόμη καλύτερο δίκτυο στο σπίτι. Εξασφαλίζει ότι οι τελικές συσκευές θα είναι πάντα συνδεδεμένες στο πιο ισχυρό σημείο πρόσβασης και θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν το υψηλότερο δυνατό εύρος ζώνης.To Home networking συνεχίζει να είναι μια αναπτυσσόμενη αγορά, η οποία οφείλεται κυρίως στις αυξανόμενες απαιτήσεις των πελατών που επιθυμούν να έχουν πρόσβαση σε υπηρεσίες που χρειάζονται μεγάλο εύρος ζώνης ανά πάσα στιγμή και οπουδήποτε, όπως το streaming βίντεο και μουσικής ή τα παιχνίδια” δηλώνει ο Heiko Harbers, πρόεδρος της devolo AG.

Η devolo δραστηριοποιείται και στον τελικό πελάτη αλλά και στον επαγγελματικό τομέα – Ευκαιρία ανάπτυξης έξυπνου δικτύου

Στον τομέα των τελικών πελατών, η devolo επικεντρώνεται στις λύσεις Smart Home εκτός από το home networking. Με τις Home Control σειρές συσκευών, η εταιρεία προσφέρει μια ευρεία γκάμα προϊόντων, τα οποία ο πελάτης μπορεί να συνδυάσει όπως επιθυμεί χρησιμοποιώντας κανόνες που είναι απλοί στις ρυθμίσεις. Αυτό επιτρέπει στους χρήστες να διαπιστώσουν για παράδειγμα ότι έχουν κλείσει το σίδερο στο σπίτι, ακόμη και όταν βρίσκονται εκτός σπιτιού ή να ρυθμίσουν εξ αποστάσεως τη θερμοκρασία χώρου. Επιπλέον, οι έξυπνοι συναγερμοί κίνησης, νερού και καπνού, οι οποίοι ενημερώνουν το χρήστη σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, εξασφαλίζουν αυξημένη ασφάλεια.

Στην αγορά B2B, η devolo έχει καθιερώσει έναν άλλο βασικό άξονα με τον τομέα των Smart Grid. Αναπτύσσει λύσεις για το ευφυές δίκτυο ηλεκτρικής ενέργειας του μέλλοντος, στο οποίο η επικοινωνία δεδομένων παίζει βασικό ρόλο. Αυτό συμβαίνει επειδή πολλοί μικροί παραγωγοί ηλεκτρικής ενέργειας αντικαθιστούν ένα μικρό αριθμό μεγάλων. Η κατανάλωση ενέργειας και η παραγωγή πρέπει να συντονίζονται στενά και το νέο δίκτυο πρέπει να παρακολουθείται και να ελέγχεται σε πραγματικό χρόνο. Επιπλέον, δημιουργούνται πρόσθετες υπηρεσίες οι οποίες πρέπει να ενσωματωθούν στην υποδομή. Η επικοινωνία Powerline χρησιμοποιείται επίσης εδώ – ως μια πρόσθετη ευκαιρία για ανάπτυξη για την devolo.

Σχετικά με την devolo

Η  devolo κάνει το σπίτι και τις πρίζες πιο έξυπνα. Οι οικιακοί πελάτες χρησιμοποιούν τους προσαρμογείς Powerline της devolo για να επιτύχουν συνδέσεις δεδομένων υψηλής ταχύτητας σε κάθε χώρο. Αυτή τη στιγμή χρησιμοποιούνται πάνω από 35 εκατομμύρια προσαρμογείς dLAN διεθνώς. Οι πελάτες ανακαλύπτουν με το devolo home control τις δυνατότητες του έξυπνου σπιτιού – μπορούν να τις ρυθμίσουν γρήγορα, να επεκταθούν όπως επιθυμούν και να ελέγχουν άνετα το σπίτι τους χρησιμοποιώντας το smartphone τους. Ως συνεργάτης OEM, η devolo προσαρμόζει μεμονωμένα τα προϊόντα και τις λύσεις της στις ανάγκες των διεθνών τηλεπικοινωνιακών παρόχων. Στον επαγγελματικό τομέα, η μετατροπή της υποδομής παροχής ηλεκτρικής ενέργειας παρέχει πρόσθετες ευκαιρίες. Οι λύσεις της devolo μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την παρακολούθηση και τον έλεγχο των νέων έξυπνων δικτύων σε πραγματικό χρόνο καθώς και για την εφαρμογή εντελώς νέων υπηρεσιών. Η devolo ιδρύθηκε το 2002 και σήμερα απασχολεί περίπου 300 άτομα. Ο ηγέτης στην παγκόσμια αγορά Powerline αντιπροσωπεύεται από τις δικές του θυγατρικές και από συνεργάτες σε 19 χώρες.

 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.