ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / MacOS / DigiTimes: To 12″ MacBook Air με μια Retina οθόνη έρχεται το πρώτο τρίμηνο του 2015

DigiTimes: To 12″ MacBook Air με μια Retina οθόνη έρχεται το πρώτο τρίμηνο του 2015

Twelve-inch-MacBook-Air-Martin-Hajek-012

Ο συνεργάτης της Apple Quanta Computer έχει ξεκινήσει την παραγωγή του φημολογούμενου 12 ιντσών MacBook Air έτσι ώστε να δοθεί στην αγορά το πρώτο τρίμηνο του 2015, αναφέρει σήμερα το DigiTimes.

Επίσης, όπως σας είχαμε ενημερώσει και σε προηγούμενο άρθρο ο Mark Gurman πρόσφατα υποστήριξε πως η Apple θέλει να κάνει μια μεγάλη αλλαγή στην κατηγορία του Air με μια συσκευή λεπτότερη, ελαφρύτερη, χωρίς ανεμιστήρες και με ελάχιστες θύρες σύνδεσης.

“Η Quanta έχει ξεκινήσει την πρόσληψη περισσότερων εργαζομένων για να ενισχύσει την παραγωγή της” αναφέρουν στο ίδιο μήκος κύματος και άλλες πηγές.

Η Quanta η οποία επίσης έχει συμβόλαιο για να συναρμολογήσει το Apple Watch, το οποίο κατά πάσα πιθανότητα θα το δούμε τον Μάρτιο, αντιμετωπίζει προβλήματα στην ανεύρεση 30.000 επιπλέον εργαζομένων εξαιτίας της εορταστικής περιόδου της Κίνας.

Το DigiTimes στο σημερινό του άρθρο αναφέρει επίσης το 12 ιντσών αυτό μοντέλο θα έχει και μια οθόνη Retina ενώ κατά πάσα πιθανότητα θα αντικαταστήσει στην αγορά το 11 ιντσών μοντέλο του MacBook Air ενώ το 13 ιντσών μάλλον θα συνεχίσει να υπάρχει στην αγορά και να υποστηρίζεται με μελλοντικές αναβαθμίσεις.

Σχολιασμός στο φόρουμ 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.