ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Apple / Η Google εξαγόρασε την Apple; Ναι η είδηση αυτή κυκλοφόρησε σήμερα!

Η Google εξαγόρασε την Apple; Ναι η είδηση αυτή κυκλοφόρησε σήμερα!

Google-Apple-640x266

“Η Google εξαγόρασε την Apple” αυτή την είδηση εξέδωσε με κάθε επισημότητα το Dow Jones Newswire με επικεφαλίδα Google, Apple join to create tech giant.

Όπως καταλαβαίνετε αμέσως δημιουργήθηκε μια τεράστια απορία γιατί αφενός μια τέτοια κίνηση δεν θα ήταν ποτέ εύκολή αφετέρου όμως προέρχονταν από μια αρκετά αξιόπιστη πηγή.

Το άρθρο ανέφερε για μια συμφωνία $9 δις που είχε γίνει μεταξύ του Steve Jobs και την είχε ως όρο στην διαθήκη του με αποτέλεσμα να εκτελεστεί σήμερα αυτή η εντολή. Μάλιστα και όπως γράφτηκε εργαζόμενοι της Google ήδη δήλωναν ενθουσιασμένοι με την ιδέα και την μεταφορά τους στα κεντρικά της Apple.

Παρακάτω σας έχουμε ένα υπόδειγμα του άρθρου αυτού.

apple-google-acquisition1

Το Dow Jones και μετά τον σάλο που προξένησε η είδηση αυτή άμεσα εξέδωσε ανακοίνωση αναφέροντας πως υπήρξε ένα τεχνικό λάθος την δεδομένη χρονική στιγμή που οι εν λόγω επικεφαλίδες δημοσιευτήκαν.

“Please disregard the headlines that ran on Dow Jones Newswires between 9:34 a.m. ET and 9:36 a.m. ET. Due to a technical error, the headlines were published. All of those headlines are being removed from the wires. We apologize for the error.”

About Στέφανος Κολοβός

Στέφανος Κολοβός
O Στέφανος είναι Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και έχει ένα πραγματικό έρωτα με την Apple. Ασχολείται με την τεχνολογία χρόνια και λόγω εργασίας. Αγαπημένη του συσκευή είναι το iPhone του που δεν το αποχωρίζεται ποτέ, ενώ λατρεύει το ποδόσφαιρο και το σινεμά