ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / iPhone / Drone καταγράφει ένα τεράστιο Apple κτίριο μπροστά από το Flint Center λίγο πριν το Keynote

Drone καταγράφει ένα τεράστιο Apple κτίριο μπροστά από το Flint Center λίγο πριν το Keynote

Drone-view-Flint-Center-001

Καθώς η Apple ετοιμάζεται για το μεγάλο media event της που είναι προγραμματισμένο για την επόμενη Τρίτη στο Flint Center for the Performing Arts στο Cupertino, ο διάσημος blogger Jim Dalrymple παρατήρησε πως η Apple έχει χτίσει ένα δικό της κτίριο στον χώρο του Flint Center.

Ο Sachin Patel πέταξε το drone του πάνω από το μυστικό και αυτό περίεργο κτίριο που έχτισε η Apple και εύκολα μπορεί να διαπιστώσει κάποιος πως η κατασκευή είναι τεράστια και ψηλότερη ακόμη και από τον ίδιο τον εκθεσιακό χώρο.

Το Flint Center έχει χωρητικότητα για 2,405 κόσμο σε σύγκριση με το Yerba Buena Center το οποίο έχει 757 και το Apple Campus Town Hall με χωρητικότητα 301 ατόμων. Εύλογα λοιπόν κάποιος αντιλαμβάνεται πως η Apple φέτος θέλει πολύ μεγαλύτερο χώρο από όλα τα προηγούμενα χρόνια.

Οι θεωρίες τώρα για το νέο κτίριο που έχτισε η Apple δίνουν και παίρνουν. Πολλοί πιστεύουν πως ο έξτρα αυτός χώρος θα χρησιμοποιηθεί για να παρουσιαστούν οι νέες συσκευές στους παραβρισκόμενους άλλοι και με βάση τα όσα διέρρευσαν χθες πιστεύουν πως θα χρησιμοποιηθεί για μια μεγάλη συναυλία των U2.

Επίσης μπορεί να είναι μια περιοχή που θα παρουσιαστεί το iWatch μέσα από ζωντανά παραδείγματα ή ακόμη μπορεί να είναι και μια ρεπλίκα ενός σπιτιού για να γίνει κάποιο demo της HomeKit πλατφόρμας της Apple.

Μια πιο απίθανη περίπτωση είναι η Apple αντί να παρουσιάσει τα νέα iPhones μόνο να συμπεριλάβει και τα νέα iPads σε ένα τεράστιο media event για φέτος και ίσως και για αυτό να χρειάζεται περισσότερο χώρο από οποιαδήποτε άλλη φορά.

Εσείς τι πιστεύετε;

Σχολιασμός στο φόρουμ 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.