ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / iPad / Dummy μονάδα δείχνει πως θα μοιάζει ένα iPad Air με την εισαγωγή του Touch ID

Dummy μονάδα δείχνει πως θα μοιάζει ένα iPad Air με την εισαγωγή του Touch ID

iPad-Air-2-dummy-NowhereElse-002

Δεν χρειάζεται κάποιος να έχει ειδικές ικανότητες για να υπολογίσει πως το επόμενο κύμα των iOS συσκευών θα έχει ενσωματωμένο το Touch ID της Apple. Όπως πρόσφατα αναφέραμε ο έγκυρος αναλυτής  Ming-Chi Kuo είναι κατηγορηματικός στο γεγονός πως τα νέα iPad και iPhone της Apple θα έχουν αυτή την τεχνολογία.

iPad-Air-2-dummy-NowhereElse-007

Το γεγονός επίσης πως η Apple στο iOS 8 άνοιξε το SDK του Touch ID στους προγραμματιστές της είναι ακόμη ένα δείγμα πως αυτή την κατεύθυνση. Σήμερα λοιπόν είχαμε ένα Ιαπωνικό site να δημοσιεύει φωτογραφίες ενός next generation iPad Air με αυτή την τεχνολογία. Οι φωτογραφίες αναδημοσιεύτηκαν από το NowhereElse.fr όπου και διαβάζουμε:

“Παρατηρήστε τις μεγαλύτερες τρύπες του στο μεγάφωνο και τις μικρές αλλαγές στον σχεδιασμό των κουμπιών”

iPad-Air-2-dummy-NowhereElse-006 iPad-Air-2-dummy-NowhereElse-005

Στα υπόλοιπα το νέο iPad Air μοιάζει με το περσινό μοντέλο με μόνη διαφορά την μικρή τρύπα δίπλα στην iSight κάμερα που είναι άγνωστος ο λόγος ύπαρξης της. Φυσικά αυτό που ξεχωρίζει όπως αναφέραμε παραπάνω είναι η εισαγωγή του αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων στο Home Button.

iPad-Air-2-dummy-NowhereElse-004

Τα νέα iPad Air σύμφωνα πάντα με τις φήμες αναμένονται να μπουν στην παραγωγή τον επόμενο μήνα.

Σχολιασμός στο φόρουμ 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.